Nyeste artikler
Se alle
Amanda Mogensen i 'Ex on the Beach' 2020. (Foto: Krestine Havemann.)

UH! Er Mikkel også tilbage i ‘Ex on the Beach’?!

Amanda frygter, at følelserne vil blusse op.

Det kan være svært at finde ud af, hvem der i sidste ende gik fra hvem, når det kommer til afslutningen på ‘Ex on the Beach’-parret Amanda Mogensen og Mikkel Søndergaards forhold. Men måske var de stadig sammen, hvis Amanda havde fulgt sit hjerte.

LÆS OGSÅ: Paradiso afslører: Jeg er forelsket i min venindes chef

– Nu gider jeg ikke at pakke det ind længere. Både min familie og mine venner sagde til mig: “Amanda, du fortjener bedre.” Det sagde bekendte og folk, som jeg ikke kendte, også.  Så til sidst begyndte jeg at lytte til det. Jeg ved jo godt, at jeg er bedre tjent uden ham. Men det var mest alle dem, der fik mig hjernevasket til at tænke, at jeg ikke skulle være sammen med ham mere, siger Amanda til Realityportalen, da vi møder hende i villaen i Brasilien, hvor hun medvirker i ‘Ex on the Beach’ 4.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Hvad sker der under lagnerne?

Dog ved hun godt, at det var den mest fornuftige beslutning, selv om hun dengang havde lyst til alt andet end at være fornuftig.

– Mikkel og jeg stolede jo ikke på hinanden, så et eller andet sted var det jo også vores eget valg at gå fra hinanden. Men jeg følte stadig noget for ham. Så jeg tvang mig selv til ikke at elske ham mere, siger hun.

LÆS OGSÅ: Knuste hjerter på ‘Paradise’: Det var bevidst

Så med tiden er følelserne forsvundet, men det har været hårdt for ‘Ex on the Beach’-baben.

– I dag elsker jeg ham ikke mere. Jeg elsker ham på sådan en måde, som man elsker sin familie og sine veninder. Det vil jeg altid gøre. Men jeg elsker ham ikke som kæreste, siger Amanda.

Dukker Mikkel op som ex?

Der skete store omvæltninger i livet for Amanda, dengang hun første gang var med i ‘Ex on the Beach’. Blandt andet blev hun pludselig genkendt på gaden, og så oplevede hun altså den største forelskelse nogensinde.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se alle de nye ‘Ex on the Beach’-deltagere

– Vi har jo en vildt lang fortid sammen, og alle i Danmark, der har set ‘Ex on the Beach’, de kender til den. Og det har jo været vildt for os begge to. Det at blive en offentlig person, er jo en stor ting, som vi deler. Så han vil jo altid have en stor plads i mit hjerte, lige meget hvad der sker og kommer til at ske.

Amanda tror, at Mikkel ikke ønsker at se hende, og det kan jo ske, hvis han vælger at dukke op som ex på stranden i Brasilien. Derfor er hun ret sikker på, at det ikke sker. Men hun frygter det alligevel en smule.

LÆS OGSÅ: WOW: Derfor er Amanda tilbage i ‘Ex on the Beach’ 4

– Jeg har ikke et knust hjerte mere, men jeg tror, at følelserne for Mikkel ville komme frem igen, hvis jeg så ham. Så ville jeg blive vildt ked af det. Men det er ikke sådan, at jeg tænker på ham hele tiden og græder. Jeg har jo også set en anden fyr efter Mikkel, siger hun.

Desuden fortæller Amanda, at hun allerede har fået et godt øje til en af de andre deltagere i den nye sæson ‘Ex on the Beach’.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.