Nyeste artikler
Se alle
Se her, hvad Realityportalen.dk foreslår, at du sætter dig foran skærmen og streamer på Netflix i denne uge! (Foto: Netflix)

Uh! Krimidrama med Nikolai Coster-Waldau: Dét skal du se på Netflix!

Se her, hvad Realityportalen.dk foreslår, at du sætter dig foran skærmen og streamer på Netflix i denne uge!

Premiere

(Foto: Netflix)

Evil Genius

Det er 2003 i Erie, Pennsylvania. Et pizzabud røver en bank, men myrdes dernæst af en bombe, som er fastgjort på ham. Røveriet og mordet er på alles læber, mens en bizar samling af samfundets udstødte og kriminelle leger katten-efter-musen med FBI. Til sidst bliver middelaldrene kvinde, Marjorie Diehl-Armstrong – engang en én af byens flottese kvinder, nu en kvinde, der kæmper med psykisk sygdom – arresteret. Men 15 år senere viser ‘Evil Genius’, at der er mere i sammensværgelsen og mordet, end nogen nogensinde før har tænkt.

Bonusinfo:

‘Evil Genius’ er en original Netflix dokumentar, som løfter sløret for sandheden bag den ekstraordinære kriminalsag, som er bedre kendt som ‘pizza bomber heist’.

Originaltitlen er ‘Evil Genius: The True Story of America’s Most Diabolical Bank Heist’, og dokumentarserien kommer i fire afsnit.

– Hvad: ‘Evil Genius’
– Hvornår: Har premiere 11. maj.
– Hvor: Kan ses på Netflix.

LÆS OGSÅ: Adam Sandler i ny film eksklusivt til Netflix: Dét skal du se på Netflix!

Aktuel

(Foto: Netflix)

Small Crimes

Efter at have siddet i fængsel for at have forsøgt at myrde en distrikt-advokat, vender den tidligere politimand, Joe Denton, hjem. Hans forældre skammer sig over ham, og hans kone har forladt ham, så umiddelbart kan det ikke blive meget værre. Han troede, han kunne komme videre, men fortiden er slet ikke færdig med ham.

– Hvad: ‘Small Crimes’
– Hvem: Nikolaj Coster-Waldau, Gary Cole, Molly Parker m.fl.
– Hvornår: Kan ses nu.
– Hvor: Kan ses på Netflix.

LÆS OGSÅ: En søster kæmper for sin heroinafhængige bror: Dét skal du se på Netflix

Kender du…?

(Foto: Netflix)

Betweeen

‘Between’ er historien om en by, som er under belejring af en mystisk sygdom. Sygdommen dræber alle, som er over 21 år, mens den lader personer under 21 år leve. De overlevende må nu forsvare sig selv, da regeringen tager en beslutning om, at de sættes i karantæne sammen med deres by.

LÆS OGSÅ: Ny sci-fi-serie og en mystisk mordsag: Dét skal du se på Netflix

Nu på Netflix

‘Glitch’. En politibetjent og en læge står over for et følelsesladet mysterium, da syv lokale indbyggere på uforklarlig vis vender tilbage fra de døde.

‘Ghost Wars’. Det lokale udskud, Roman Mercer, må udnytte sine undertrykte synske evner for at redde sin hjemby fra paranormale kræfter.

LÆS OGSÅ: Et lille barn forsvinder og et mystisk selvmord: Dét skal du se på Netflix!

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.