Nyeste artikler
Se alle
Cecilie Digemose er også en del af 'Paradise Hotel'-startcastet i år. Den 19-årige Vordingborg-pige er "nude art"-model og fortæller selv, at hun ikke er bleg for at vise sin krop frem (foto: Anthon Unger).

UH! ‘Paradise’-babe har fået fyr på

Gennem de sociale medier er Cecilie stødt på en fyr, der har fået hendes hjerte til at banke lidt hurtigere.

21-årige Cecilie Digemose blev et offentligt navn, da hun trådte ind i den luksuriøse villa til dette års udgave af ‘Paradise Hotel’. Deltagelsen i det populære TV3-program var en stor drøm, der gik i opfyldelse for Cecilie, men desværre nåede hun at blive smidt ud hele to gange.

Heldigvis kan den blonde nøgenmodel også følges i ‘Mit Paradiso Liv’, hvor hun blandt andet tog seerne med på sin rejse mod at få lavet større bryster.

LÆS OGSÅ: Realitystjerners reklamer er en millionforretning

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor det bliver rigtig akavet, når Mikkel får Cecilie til at synge ‘My Heart Will Go On’ i ‘EOTB’-villaen

LÆS OGSÅ: Julie forklarer: Derfor droppede Lenny mig på Instagram

Efter drømmen om at deltage i ‘Paradise’ er gået i opfyldelse, har lykken nu igen tilsmilet den unge paradiso. Hun har nemlig fået fyr på.

– Der er måske noget om snakken. Men det er ikke noget, jeg vil gå i dybden med endnu. Vi tager det en dag af gangen, lyder den kryptiske besked fra Cecilie.

LÆS OGSÅ: ‘Prinsesser fra Blokken’-Emma: Derfor sagde jeg nej til ‘Divaer i junglen’

Hun bekræfter, at hun ses fast med den mystiske, søde fyr, og at det går den helt rigtige vej mellem de to.

Cecilie vil dog ikke afsløre for meget om sin søde flamme endnu, da forholdet stadig er i opstartsfasen, men hun fortæller, at de to mødtes igennem de sociale medier.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Cecilie: Sådan reagerede min mor på min deltagelse

LÆS OGSÅ: Derfor var Mikkel ikke med til Geggo og Cengiz’ bryllup

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.