Nyeste artikler
Se alle
Rikke Gøransson. (Foto: Janus Nielsen)

UH! Rikke Gøransson og kæresten glæder sig til at blive forældre

Det kunne ikke gå meget bedre med kærligheden for 'Paradise'-baben og kæresten.

Den smukke ‘Paradise’-vært mødte op alene til aftenens Reality Awards, men det var ikke fordi, der var knas med forholdet. Tværtimod blomstrer forholdet og et ønske om børn.

– Ja, vi vil vildt gerne have børn sammen. Lige nu øver vi os bare i at arbejde på det, men det er helt klart noget, vi glæder os til, svarer Rikke Gøransson, da Realityportalen spørger, om der er planer om at to skal blive til tre.

SE HER: ‘Gift ved første blik’-hunk viser ny kæreste frem 

Hun ville gerne have haft kæresten Tommy med, og han ville da også gerne selv have stået ved hendes side i aften.

– Men han har et modeljob for en fast kunde i London, så han kunne af gode grunde ikke være med i aften, siger ‘Paradise’-værten til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-par går fra hinanden   

Om to uger er det et år siden, at de to mødte hinanden til et fashion event. De har en fælles ven i Søren Le Smith, som har designet mange af de kjoler, Rikke har haft på i ‘Paradise’. Det var til et af kjoledesignerens modeshows, at de mødtes.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Teitur scorer gammel paradise

– Han løftede mig op og sagde, at hvis jeg nogensinde fik lyst til at putte med en, så var det ham, jeg skulle skrive til. Og så skrev han til mig på Instagram næste dag og spurgte, om mine små poter var okay, smiler Rikke Gøranson.

Beskeden førte til en vin-date, og de to har været et par siden.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.