Nyeste artikler
Se alle
Hannah Melissa (Foto: SBS)

SE BILLEDERNE: Hannah Melissa viser ny numse frem

'De unge mødre'-deltageren Hannah Melissa viser stolt før- og efter-billeder frem af sin nyopererede krop. Det har dog ikke været smertefrit at nå frem til resultatet.

Den tidligere ‘De unge mødre’-deltager Hannah Melissa fik i sidste uge opereret sin numse større på en privatklinik i Tyrkiet.

Her fik hun foretaget en såkaldt brazilian butt lift-operation, hvor fedt fra hendes mave, lår og hofter blev flyttet om på numsen. Derudover fik hun også yderligere fjernet seks kilo fedt.

– Jeg er meget øm i kroppen, men det går ellers fint, fortæller Hannah Melissa nu til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Ængstelig Fie Laursen: Har jeg corona?

Hun er meget glad for operation, der havde til formål at give hende mere selvtillid. Og det må man sige har virket, for den unge mor viser stolt sine resultater frem.

Herunder kan du se før og efter billeder fra operationen

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Isac skal være far: Det var ikke planlagt

Voldsomt blodtab

Det har dog ellers ikke været helt smertefrit at nå til resultatet med en fyldig bagdel og mindre fedt på kroppen.

Undervejs i operationen mistede Hannah Melissa nemlig så meget blod, at hun måtte blive på klinikken længere tid end først planlagt.

– Grunden til blodtabet er, at jeg tager en masse medicin. Folk har sagt, det er klinikkens skyld, men det er det på ingen måde. De har hjulpet mig så godt igennem det hele, understregede Hannah Melissa dengang over for Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Linse om langvarig familiestrid: Der er fred nu

Frygtede ikke at kunne rejse hjem

Men et problem kommer sjældent alene. For den fremskudte udskrivelse fra klinikken, betød nemlig at hendes hjemrejse til Danmark begyndte at kollidere med de omfattende flyforbud, der er blevet pålagt dansk luftfart efter coronapandemien.

Det fik Hannah Melissa til at frygte, at hun ikke ville kunne vende hjem til Danmark og sine fire børn. Hun havde endda også børnenes far, kæresten René, med sig i Tyrkiet, da han rejste ned til hende, da der opstod komplikationer i hendes operation.

Hannah Melissa og René (Foto: Krestine Havemann)

LÆS OGSÅ: Geggo afslører forsiden til sin nye bog: Jeg har sommerfugle i maven

Heldigvis fik Hannah Melissa fortalt klinikken om sin situation og allerede på dagen for sin udskrivelse, fredag, kunne hun og René tage hjem mod Danmark og børnene igen.

– Vi er lige landet i Kastrup og er godt på vej videre, fortalte den unge mor til Realityportalen fredag formiddag.

LÆS OGSÅ: Ung mor har søgt om førtidspension

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Maria efter sygemelding: Sådan har jeg det i dag

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.