Nyeste artikler
Se alle
Michelle, Linemaria og Fie Laursen. Foto: Janus Nielsen

UHH! ‘Ex on the Beach’-babe har fået en kæreste

Michelle fra 'Ex on the Beach' har endelig fundet den helt store kærlighed.

Vi lærte Michelle Ulrichsen at kende i anden sæson af ‘Ex on the Beach’. Her fandt hun ikke kærligheden, og hun fortalte i den forbindelse også, at hun heller aldrig havde haft en seriøs kæreste før, hvorfor det måske havde været lidt svært for produktionen at finde ekser til hende.

Michelle i ‘Ex in the Beach’ sæson 2 (Foto: Kanal4)

LÆS OGSÅ: CHOK! Ung mors 10-årige datter presset for nøgenbilleder

Siden har Michelle åbnet op om sit forhold til sex på sin YouTube-kanal. Her har hun fortalt, at hun har haft sex med 19 forskellige fyre, og at hun er lidt af en “narrefisse”. Det er nemlig ikke hvem som helst, der får lov at få et stykke med den blonde realitybabe.

Derfor var hun også på den anden ende, da hun i november sidste år begyndte at få følelser for en fyr, som gav indtryk af, at han ville mere end bare at knalde. Det nåede dog aldrig at blive så seriøst, at vi fik fyrens navn, før han var ude af billedet igen.

LÆS OGSÅ: Philine får fjernet ‘Lord’-tatovering: Bendtner fortjener ikke at stå på min krop

Scorer sin første rigtige kæreste

Men nu er kærligheden endelig lykkedes for Michelle, for hun har fået sig en vaskeægte kæreste for første gang. Kæresten hedder Mikkel, han er 24 år og så arbejder han som militærpoliti i Aalborg, hvor han bosat.

– Det er gået ret hurtigt faktisk, men det føltes bare rigtigt fra det øjeblik, vi så hinanden! Vi begyndte at følge hinanden på Instagram og skrive sammen. To dage efter kom han til Aarhus for at gå en tur med mig og drikke kaffe. Dagen efter kom han igen, og siden har vi været sammen stort set hver dag, fortæller en nyforelsket Michelle til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Iskold luft mellem Ditte og Amanda: Ditte stønnede ‘Nicklaes’ under sex

Herunder kan du se, da forholdet i onsdags blev Facebook-officielt

LÆS OGSÅ: Ny ‘Ex on the Beach’-babe åbner op om svær fortid: Eks døde af en overdosis

Michelle bor selv i Aarhus, hvor hun læser en markedsføringsøkonom med speciale i iværksætteri. Derfor må parret pendle frem og tilbage mellem Aarhus og Aalborg for at være sammen.

– Lige nu er vi begge hjemsendt fra henholdsvis skole og arbejde, så det er nemt nok. Vi skiftes mellem at være i Aalborg og Aarhus, men er sammen hele tiden og følges ad frem og tilbage i hans bil. Når hverdagen starter op igen, har han sagt, han gerne står en time tidligere op om morgenen for at sove i Aarhus, og så kan vi eventuelt være ved ham i weekenderne. Men vi tager det lidt, som det kommer, forklarer Michelle.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe i biluheld: Det var karma

LÆS OGSÅ: Sarah Louise efter omfattende operation: Kirurgen fik et chok

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.