Nyeste artikler
Se alle
Ulf Pilgaard (Foto: Michael Stub)

Ulf stopper efter 40 år: Får stadig tilbud

Selv om Ulf Pilgaard trækker stikket efter sit 40 års-jubilæum, så er der stadig bud efter hans talent.

Det er ingen hemmelighed, at Cirkusrevyen må sige pænt farvel til Ulf Pilgaard til næste sommer, hvor han samtidig kan fejre 40-års jubilæum i den populære trup.

Og selvom det er den 78-årige skuespillers eget valg, er der kommet tilbud om nye forestillinger.

– Ja, de har såmænd allerede ringet fra nogle af de andre revyer og spurgt, om jeg havde lyst til at komme til Sønderborg eller nogle andre steder. Men nu vil jeg altså lige prøve, hvordan det er at holde pause, lød det med et grin fra Ulf Pilgaard, da han og det øvrige 2020-hold i sidste uge blev præsenteret.

LÆS OGSÅ: Casper Christensen udnyttet: Det er sygt!

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor revydronningen Lisbet Dahl får kontakt med sin afdøde mand Preben Kaas

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Dennis Knudsen er blevet far

Den populære skuespiller står selv bag beslutningen om at stoppe efter sin revy nummer 40, og det er ikke fordi, han ikke længere har lyst til skuespillet. Det er selve revyen, der er en hård omgang.

– Jeg vil da gerne lave noget andet, hvis der byder sig noget godt. Det at lave tv eller film er jo det nemmeste i verden, men det er til gengæld det hårdeste at have en stor hovedrolle på scenen mange aftener i træk, sagde Ulf Pilgaard.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører: Skifter sønnens navn

Cirkusrevyen spiller netop nu for fulde gardiner på Dyrehavsbakken, og den 1. juli åbnes der for salget til næste års revy, som altså bliver den sidste med Ulf Pilgaard på scenen.

Cirkusrevyens 2020-hold består af Carsten Svendsen, Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Niels Ellegaard og Mille Lehfeldt (Foto: Peter Hauerbach).

Det nye kuld

Cirkusrevyen i 2020 kommer til at bestå af tre ”gamle”, Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard og Niels Ellegaard samt to spritnye navne, Carsten Svendsen og Mille Lehfeldt.

– Det er lidt sjovt, at min mor har stået på den samme scene, ovenikøbet da Lisbet og Ulf for første gang var med i Cirkusrevyen sammen. Nu får jeg æren af at være med i Ulfs sidste sæson, og det bliver stort, siger Mille Lehfeldt, som ikke var med ved præsentationen, i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche forsøger IGEN at sælge Geggos ring

Debutanten Carsten Svendsen glæder sig også til at prøve kræfter med Cirkusrevyen og ikke mindst at gøre det i selskab med Ulf.

– Det er ret vildt. Ulf er jo teaterhistorie, så det batter. Jeg så revyen sidste år, og det er ham, jeg husker bedst, fortæller Carsten til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Realitybabe gik tilbage til ekskæresten: Nu venter bryllup og børn

LÆS OGSÅ: Kim Larsens musik sælger stadig: Tjener penge i døden

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.