Nyeste artikler
Se alle
Tessie var i startcastet i tredje sæson af 'Ex on the Beach' (Foto: Nicolas Tobias Følsgaard)

Ulykkelig Tessie trækker sig: Mit hjerte er knust

Tessie har trukket sig helt fra Instagram og slettet alle sine billeder, fordi hendes hjerte er blevet knust.

23-årige Tessie Skovly lærte vi at kende, da hun var med i tredje sæson af ‘Ex on the Beach’. Siden har knap 80.000 valgt at følge med i hendes liv på de sociale medier, hvor hun har taget opmærksomheden med videre som influencer.

LÆS OGSÅ: Hvad skete der med Tobias og Sarah efter ‘Paradise’? Nu åbner Tobias op

Men i dag har Tessie slettet alle sine opslag på Instagram og i en story fortæller hun grådkvalt, at det skyldes, at hendes hjerte er blevet knust.

– Personligt så har jeg lige brug for lidt tid væk fra sociale medier. Der er sket nogle ting, og jeg tror, jeg har brug for lidt tid for mig, forklarer en snøftende Tessie og uddyber, at pausen skal vare i “et par dage, måske uger”.

– Jeg skal nok komme tilbage, når jeg er klar igen. Lige nu har jeg slettet alle mine billeder, og så starter jeg forfra. Men mit hjerte er ødelagt, og det er knust, og det skal lige have noget tid, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-hunk: Jeg fortryder min deltagelse

Ikke et break up

Tessie kommer ikke med nogen forklaring på, hvad der har gjort hende så ked af det, at hun har brug for at være alene og uden sociale medier.

Men et knust hjerte vil nok få mange til at tro, at det måske er kæresten, Mohammed, det drejer sig om. Det afviser Tessie dog overfor Realityportalen.

– Det har intet med Mohammad af gøre. Og jeg ønsker ikke at kommentere på det, lyder det kontant fra Tessie.

Tessie og Mohammad (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Sød musik hos reality-par: ‘Paradise’-Daniel har fundet sin shewolf

Hun uddyber dog, at hendes hjerte heller ikke er blevet knust på grund af en ven, der har svigtet hende eller en uheldig situation hun har fået rodet sig ud i.

Masser af hadbeskeder

Selvom Tessie ikke vil forklare, hvad der har knust hendes hjerte, så vil hun gerne svare på, hvorfor hun har slettet alle sine opslag på Instagram og vil holde sig væk fra mediet i en rum tid.

– Jeg har fået nok. Jeg har brug for en pause, forklarer Tessie til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Kæmpe krise: Amalie fyret med øjeblikkelig virkning 

Dog understreger hun også, at selvom hun modtager mange grimme beskeder på Instagram, så er det ikke på de sociale medier, man skal finde grunden til hendes knuste hjerte.

– Det er noget udenfor dem, afslutter Tessie kortfattet.

LÆS OGSÅ: BABY NEWS: Sandra har født en velskabt dreng

LÆS OGSÅ: Paradiso er blevet single: I det mindste er lejligheden min

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.