Nyeste artikler
Se alle
Umut & Jenna i en pasodoble til 'Vild med dans knækker cancer' (Foto: James Thisted).

Umuts exit får STOR konsekvens for ‘Vild med dans’

Det får stor betydning for 'Vild med dans' på fredag, at Umut og Jenna nu ikke længere skal deltage i dansekonkurrencen.

På fredag skulle dommerne og seerne i fællesskab have sendt det sjette par hjem fra den populære dansekonkurrence ‘Vild med dans’. Men sådan bliver det ikke nu.

For det populære dansepar Umut og Jenna kommer ikke længere til at deltage, da Umut har valgt at trække sig efter en overvældende mængde negative kommentarer på hans sociale medier, særligt grundet kommentarerne rettet mod hans restauranter.

LÆS OGSÅ: UH! Amalie viser kæresten frem

Derfor skal der ikke stemmes nogen ud af ‘Vild med dans’ på fredag. I stedet vil dommernes og seernes point fra både Knæk Cancer-programmet og fredagens program blive lagt til den følgende uges program.

– Vi har været virkelige glade for Umuts tilgang til ‘Vild med dans’ og den fest, han har været med til at skabe – og det har en stor del af seerne heldigvis også. Derfor er vi selvfølgelig virkelig kede af den her afslutning, fortæller TV2’s underholdningsredaktør Thomas Richardt Strøbech til tv2.dk.

– Men det viser jo med al tydelighed, at det er nødvendigt at huske på, at det har konsekvenser, når man taler grimt til hinanden på sociale medier.

LÆS OGSÅ: Silas Holst og Nicolai afslører: Vi flytter sammen

Ikke som Rolf Sørensen

Sidste år sagde cykelkommentatoren Rolf Sørensen selv et utidigt farvel i danseprogrammet, da han måtte trække sig efter en fibersprængning, der sprang op igen.

Her fik det konsekvens for finalen, der ellers skulle have stået mellem tre par. Man valgte nemlig at fortsætte konkurrencen og stemme et par ud den følgende fredag efter Rolfs exit – altså modsat, hvordan TV2 har valgt at gøre det i Umuts tilfælde, hvor ingen ryger ud på fredag.

Derfor bliver der også stadig tre par i årets ‘Vild med dans’-finale i Horsens.

LÆS OGSÅ: Umut og Jenna i heftigt skænderi: Jeg føler mig stødt og krænket!

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.