Nyeste artikler
Se alle
(Foto: MTV)

Ung far igen i problemer: Anholdt og smidt i fængsel

Den unge far blev anholdt for tyveri for 237 kroner.

Nu er den igen, igen gal med ‘Teen Mom’-stjernen Ryan Edwards. Blot få måneder efter han blev udskrevet efter en lang behandling på en afvænningsklinik er han igen bag tremmer. Denne gang er det dog ikke narkoen, der har fået ham i politiets søgelys.

Flere amerikanske medier – heriblandt Radar Online og TMZ – kunne tidligere på ugen afsløre, at 31-årige Ryan Edwards igen var blevet anholdt og smidt i fængsel og tiltalt for ‘tyveri under $1000’. Kort efter kunne TMZ fortælle, at anholdelsen skyldtes en bar-regning, som han var gået fra uden at betale.

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Ung mor springer ud som sexterapeut

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne og datter testet positiv for narko

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan komme med en forsvarsadvokat ind bag fængselsmurene.

LÆS OGSÅ: Vild millionløn: Så meget får ung mor for at deltage i ‘Ex on the Beach’

SE KLIPPET: Her bliver Farrah fyret fra ‘Teen Mom’

Ifølge en politirapport, som TMZ er i besiddelse af, sad ‘Teen Mom’-stjernen en dag i december på Bud’s bar i Hamilton County, Tennessee fra middag til omkring klokken 16. Her bestilte han løbende Jack Daniels for et samlet beløb på $36 – svarende til 237 kroner – som han ikke betalte, da han forlod baren.

Flere medier kunne efterfølgende afsløre, at hans nyeste anholdelse også skyldtes besiddelse af narko, men det var ikke sandt. I stedet var der tale om brud på hans prøveløsladelse efter en dom for besiddelse af narko i marts 2017. Det bekræftede politiet i Hamilton County efterfølgende i et Facebook-opslag.

I opslaget afslører politiet også, at Ryan Edwards stadig sidder fængslet i Hamilton County, hvor han ikke har mulighed for at blive løsladt mod kaution.

LÆS OGSÅ: Ung mor i stor sorg: Min mor har kræft i hjernen

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-pornostjerne arbejder på ny film

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.