Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Discovery Networks Danmark)

Ung hjemmegående mor går imod sine principper

Selvom 'De unge mødre'-deltageren har dårlig samvittighed, er hun nødt til at gå imod sine principper.

For over et år siden tog Martinna fra ‘de unge mødre’ en stor beslutning, da hun trak sig fra arbejdsmarkedet og besluttede sig for at gå hjemme med sine børn. Dengang overtog manden Mikkel hendes job i den private dagpleje, ejet af Martinnas mor, mens Martinna i stedet har tjent penge på sine sociale medier.

Men selvom det er en drøm for Martinna at leve af at skrive på sin blog og Instagram, så har det vist sig at være mere tidskrævende, end hun troede, og nu tager hun konsekvensen.

– Min mor lukkede sin private dagpleje i august, da hun har fire børnebørn i dagpleje og børnehavealderen, så hun har valgt kun at passe vores børn nu. Vi er så heldige, at vi har mulighed for at ansætte vores egen mor, Melanie og jeg, så vi betaler hende for at hjælpe os, skriver Martinna på sin blog og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna: Jeg røg og drak hver dag

– Det har hele tiden været meningen, at jeg gerne selv ville passe Milan og være den, som altid var nærmest. Men jeg er nødt til at indse, at jeg ikke kan være 100% på drengene og samtidig bruge så meget tid på bloggen, som jeg gerne vil. Så ender jeg bare med at gøre tingene halvt, og det ønsker jeg slet ikke! Jeg vil gerne være fuldt tilstede med det, som jeg laver, om det så er sammen med mine børn eller at blogge.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea overvejede abort i bowlingcenter

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan høre Martinna lufte nogle af sine bekymringer ved at skulle opdrage sine børn under andres tag.

Elliot er alt for lille endnu

Selvom Milans lillebror Elliot rundede et år i oktober og altså er en alder, hvor rigtig mange børn er startet i vuggestue eller dagpleje, så kommer han ikke til at gøre sin storebror selskab i den nye pasningsordning.

– Elliot er alt for lille endnu til at være væk fra mig, det ville hverken ham eller jeg trives med, men Milan elsker at være hos sin bedste, og de får oplevet nogle ting sammen, som han ikke oplever med mig. Det gør mig glad indeni, og det letter lidt på den dårlige samvittighed, skriver Martinna på bloggen og uddyber det med samvittigheden:

LÆS OGSÅ: Overrasket Martinna: Min mand har taget røven på mig!

– Inderst inde har jeg lidt dårlig samvittighed over det (at sende Milan i pasning, red.), for det var jo aldrig det, som var meningen. Men jeg tænker også, at det kan give Milan nogle gode ting, og måske er det her også bare en periode, mens jeg lige skal finde balancen i alt det her. Livet ændrer sig hele tiden, og der åbner sig nye døre. Milan trives med hele den her ordning, og det er jo det vigtigste.

Læs hele Martinnas indlæg på bloggen her.

LÆS OGSÅ: Martinna: At spise kød er det samme som at spise mennesker

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.