Nyeste artikler
Se alle
Luna fra 'De Unge Mødre' (Foto: Janus Nielsen)

Ung mor afleverede grædende barn: Føles som et overgreb

Luna Munk fra 'De unge mødre' har haft svært ved at aflevere sin ældste søn i institution, nu har hun lagt en strategi for afleveringen, der indtil videre lykkes.

I det seneste afsnit af ‘De unge mødre’ fortæller Luna Munk ærligt, at hun har sin ældste søn Zacharias hjemme og må droppe forelæsninger på universitetet, fordi Zacharias har brug for noget alenetid med sin mor, da studierne og lange dage på universitetet i Aarhus fylder meget hos Luna.

– I børnehaven reagerer han meget kraftigt, når jeg skal sige farvel. Hele afskedssituationen bliver rigtig hård, og han vil ikke lade mig gå. Jeg bliver ked af det og ramt af utrolig dårlig samvittighed, fortæller Luna i afsnittet.

LÆS OGSÅ: Ung mor trækker stikket

– Nogen gange har det næsten været et overgreb, hvor pædagogen har måtte holde ham, mens jeg er gået, og det er en virkelig ubehagelig situation for os begge to.

Se klippet herunder, hvor Luna fortæller om Zacharias’ udfordring. Artiklen fortsætter efter klippet.

LÆS OGSÅ: Ung mor på universitetet: Det skal lykkes

Siden optagelserne er Zacharias startet i skole, og ifølge Luna går det bedre med at få ham afleveret, da Luna sammen med pædagogerne har lagt en strategi for afleveringen, men der er stadig gode og mindre gode dage.

– Det har altid været op og ned med ham i forhold til aflevering i perioder. Kort tid efter optagelserne med ‘De unge mødre’ havde vi et møde i børnehaven, hvor vi lavede en strategi, der fungerede, indtil han startede i skole, som han gjorde for 1.5 uge siden. Med skolen har vi også haft møde forud for skolestart, og her har vi også lagt en plan for aflevering, så det ikke bliver svært for ham. Det har indtil videre fungeret, selvom det jo er svært at spå om, nu når det hele stadig er nyt og spændende, fortæller Luna til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe har født: Det gik så stærkt

Der er tre dage om ugen, hvor Luna skal møde kl. 8 på universitetet, og hvor børnene er nødt til at møde tidligt.

– De dage, hvor jeg skal møde kl 8, bliver han (Zacharias red.) afleveret i “de store børns” SFO, fordi der er den samme pædagog hver morgen, så han ikke hele tiden skal introduceres for nye pædagoger. Når han så er klar, kommer han op i førskole SFO’en, indtil skoledagen starter, fortæller Luna om Zacharias, der er utrolig glad og stolt over at gå i skole.

LÆS OGSÅ: Vred ‘Forsidefruer’-Jackie: Jeg orker ikke jeres uacceptable og modbydelige beskeder!

Ifølge Luna er det dog lidt stressende, at hun nu skal nå at aflevere to forskellige steder.

– Jeg møder kl 8 i Aarhus tre gange om ugen, hvor jeg skal med en bus 7.10. Institutionerne åbner 6.30, så jeg har en halv time til at aflevere børn to forskellige steder på cykel, hvis jeg skal kunne nå bussen. Men jeg klarer det, fortæller Luna, der går på andet semester og stadig er meget glad for sit studie.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-dommer bestjålet på danseskole

Luna har en drøm om at blive journalist, men hvis hun ikke kommer ind på sin første prioritet, vil hun gerne være gymnasielærer.

– Jeg vil helst arbejde som redaktør, som jeg kan med kandidaten i journalistik. Drømmen er indenfor et seriøst nyhedsmedie, eksempelvis TV 2 Østjylland eller noget i den stil.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa efter numseoperation: Derfor gik det galt

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.