Nyeste artikler
Se alle
Luna med sine tre sønner, Zacharias, Felix og Zilas i 2018 (Foto: Kanal 4)

Ung mor drømmer om politisk karriere

'De unge mødre'-Luna Munk er aktiv for partiet Velfærdslisten.

Som man kan se i ‘De unge mødre’, så har Luna Munk, der er mor til tre, hænderne fulde. Men det afholder ikke den unge mor fra at bruge sine kræfter på politik også. Hun er nemlig medlem af partiet Velfærdslisten.

– Det er et parti i Randers Byråd. De sidder i byrådet med ét mandat, så de er et af de små, men de sidder i valgforbund med Enhedslisten og et andet lokalpolitisk parti, der hedder Beboerlisten, forklarer Luna om sit venstreorienterede kommunalparti.

For hende er de vigtigste sager i øjeblikket at passe på miljøet og sikre minimumsnormeringer i daginstitutionerne.

LÆS OGSÅ: Ung mor gennemfører sit første maraton: Jeg kastede op fem gange

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Heidi slår en kæmpe skid under den unge mor Nadia-Shilas vielse

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud

Overvejer at stille op i fremtiden

Man kan dog ikke stemme på Luna til kommunalvalg i Randers Kommune, fordi hun kun er medlem og ikke kandidat for Velfærdslisten. Det betyder, at hun betaler kontigent for at være med i partiet, så hun kan deltage i partiets møder og arrangementer. Det forsøger hun at gøre så tit, som hun kan.

– Jeg er lokalpolitisk aktiv, men mere bliver det ikke til for nu. Jeg ved ikke, om jeg selv kunne finde på at stille op i politik, for jeg ved, hvor meget tid og energi, det kræver og med børn, så vil jeg hellere prioritere at være til stede hjemme ved dem. Men måske en gang, når de er fløjet fra reden, for jeg synes politik er fantastisk spændende, fortæller Luna.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne er blevet student: Det skal jeg nu

Så selv om Luna for nu bakker op om Velfærdslisten fra sidelinjen af og ikke er med til at træffe beslutningerne i byrådet, så er hun glad for at være medlem af partiet.

– Det er vigtigt for mig at være medlem for at give min opbakning, og så giver det et godt fællesskab, og jeg elsker at være sammen med ligesindede, når det gælder politik. De fleste, jeg kender, er langt fra mig politisk, og det giver bare en helt anden fællesskabsfølelse, forklarer den unge mor.

LÆS OGSÅ: Ung mors søn er født med hul i hjertet

LÆS OGSÅ: Realitybabe støtter Stram Kurs

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.