Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

Ung mor efter ny graviditet: Jeg frygtede folks reaktion

'De unge mødre'-deltageren var nervøs for, hvordan folk ville reagere på nyheden om graviditeten.

Simone Pedersen fra ‘De unge mødre’ er gravid og er sat til at føde midt i november, hvor den unge mor føder endnu en pige og vil kunne kalde sig mor til to.

Når datteren kommer til verden, vil Simone have to børn med to forskellige mænd – hvor barn nummer to kommer til verden kort tid efter bruddet med faren til den første, Sebastian. Og netop det har givet Simone bekymringer, indrømmer hun i onsdagens afsnit af ‘De unge mødre.

LÆS OGSÅ: Efter stor skuffelse: ‘De unge mødre’-stjerne venter barn nummer tre

– Jeg kunne godt mærke, at da jeg blev gravid her, der var jeg rigtig bange for, hvad folk ville sige. Jeg har jo også fået nogle hug for, at det har været tidligt. Men hvad er det helt præcis, jeg skal vente på? siger hun til Nanna i afsnittet.

Tv-seerne får ikke lov til at følge med i Simones hverdag som mor til to. Hun har nemlig valgt at holde pause fra ‘De unge mødre’. Det kan du læse mere om HER.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne taler ud om abort: Jeg ville dø af sorg

Du kan høre Nanna og Simone fortælle om deres bekymringer herunder, mens du kan se hele afsnittet klokken 20:30 på Kanal 4 eller allerede nu på Dplay:

LÆS OGSÅ: Lykkelig ‘De unge mødre’-stjerne skal have lavet bryster

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.