Nyeste artikler
Se alle
Luna. (Foto: Kanal 4)

Ung mor efter vildt vægttab: Jeg har taget på igen

Et par hårde måneder har sat sine spor hos Luna, som nu tager kampen op igen.

I ‘De unge mødre’ har man kunnet følge Luna Munks kamp for at ændre livsstil og tabe sig. Det var en kamp, som hun vandt, og tidligere på året gennemførte hun sit første maraton efter at have lavet et væddemål med Bubber for rullende kameraer. Men den seneste tid har været hård for den unge mor, og det kan ses på vægten.

– Jeg er bare et menneske. Jeg har taget på igen. Eksamen, stress og andre ting har gjort, at vægten igen er røget stødt op. Og det kan ses på mit spejlbillede! Folk kommenterer ofte på mig, som om jeg skal forstille at være fejlfri, hvis jeg er på McDonald’s eller drikker en cola på tv, så falder hele mit statement til jorden. Jeg har åbenbart ikke længere lov til at træde ved siden af, skriver Luna på sin Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Luna åbner op: Så lidt ser børnene deres far

– Men igen så er jeg et menneske, jeg er ikke nogen superkvinde. Mad og jeg har et utroligt tæt forhold, mad er min trøst, min undskyldning, min vej ud af negativitet. Det er utroligt dumt, for mad giver kun en følelse af lykke for en stund for derefter at blive afledt af dårlig samvittighed og skyldfølelse. Men jeg har så fandens svært ved at slippe den vane, jeg tænker på mad rigtig tit i et døgn!

LÆS OGSÅ: Lagt for had efter ‘De unge mødre’: Tør næsten ikke gå ud længere

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Luna fortæller om, hvordan hun fandt sig selv, efter hun gik fra børnenes far

LÆS OGSÅ: Ung mor chokerer: Sked sygeplejerske i hovedet under fødslen

Så meget har Luna taget på

Luna har taget cirka ti kilo på over de sidste måneder, men nu siger hun stop og tager endnu en gang kampen op mod de genstridige kilo og sit mønster omkring trøstespisning.

– Min plan er nu at starte, hvor jeg slap. Jeg ved jo godt, hvordan at man taber sig, det er bare lige med at komme i gang, og som jeg fortæller mig selv, så bliver jeg jo kun glad af mad for en kort stund, hvor et permanent vægttab vil give meget større glæde, selvom at glæden selvfølgelig også er mere end bare et vægttab, fortæller Luna og fortsætter:

– Mit mål er i hvert fald at blive normal vægtig igen, der skal tabes 6 kilo for det. Men ellers vil jeg ikke sætte mig for store mål, men i stedet for have fokus på at ændre hele min tilgang til mad.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager tvunget til at flytte for at beholde sin søn

Nedturene er vigtige

Luna har gennem hele sin vægttabsrejse været meget åben omkring det og ikke været bleg for at vise både sine op- og nedture på skærmen og sine sociale medier, og især nedturene er vigtige for den unge mor at vise frem.

– Det er vigtigt for mig at fortælle for at vise, at det hele ikke bare er så nemt. Mange mennesker de tror, at blot man taber sig, så er det. Men det er faktisk en større kamp at holde vægten, fordi man skal finde den her balance, hvor at man ikke ryger tilbage i de dårlige vaner, man samtidig ikke er på kur. Det er hårdt, og det er menneskeligt ikke at være perfekt hele tiden, og det er vigtigt at huske på.

Se billederne af Luna nu og fra da hun var tungest herunder og følg med i hendes kamp mod kiloene på Instagram.

STORT GALLERI: Sådan foregik ‘De unge mødre’-Nanna-Johannes bryllup

Sådan ser Luna ud nu, hvor hun har taget ti kilo på.(Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Ung mor kæmper for sin store drøm: Jeg glæder mig utroligt meget!

Sådan så Luna ud, da hun vejede mest, og hun bruger billedet til at vise sig selv, hvor langt hun er kommet, selvom hun har haft en tilbagegang. (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for ‘De unge mødre’-mor

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.