Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Malene Porup)

Ung mor får lavet bryster: Jeg indså, at ammebryster var flotte og store

Drømmen startede for fem år siden, men nu er den endelig gået i opfyldelse.

Maria Galthéen Dahl kendt fra ‘De unge mødre’ kan på sin Instagram profil afsløre, at hun har fået lavet nye bryster. En operation, som hun længe har drømt om.

– Jeg vidste ikke, om jeg skulle fortælle jer det, men en del af jer har skrevet til mig og spurgt, så nu får i sandheden, skriver Maria i et opslag.

LÆS OGSÅ: Maria og Niklas har fået nok: Trækker sig fra ‘De unge mødre’

– Ja, jeg har fået lavet BFO (brystforstørrende operation red.). Siden jeg fik Marco for fem år siden, har jeg gevaldigt ønsket mig bryster.

Til Realityportalen afslører Maria, hvor mange milliliter hun har fået i hvert bryst.

– Fordi jeg ingenting havde efter to graviditeter og amning, så ønskede jeg 400 ml., og det fik de plads til, så jeg er glad.

Ifølge Maria har hun længe tænkt på at få de bryster tilbage, som hun så for første gang for fem år siden.

– Først, da jeg fik Marco, indså jeg, at de der ammebryster var ret flotte og store. Så nu tog jeg mig endelig sammen og fik dem lavet.

LÆS OGSÅ: Ung mor springer ud i nyt eventyr efter stress: Det bliver så godt!

LÆS OGSÅ: Ung mor forsvarer sønnens navn

Hård operation

Maria indrømmer, at det er en hård proces at få lavet nye bryster, men hun håber, at hun kommer sig hurtigt.

– Jeg har slet ikke sovet i nat. Det er så ubehageligt, jeg ikke selv kan komme op af sengen og bevæge mine arme ordentligt, så Niklas hjælper mig en del. Det er lidt svært at være så hjælpeløs.

LÆS OGSÅ: Efter stor sorg: Ung mor gravid igen 

Den unge mor fik foretaget operationen på Roskilde Privat Hospital og har fået smertestillende med hjem.

– Jeg håber snart, jeg kan sove, inden mand og børn er hjemme igen.

LÆS HER: ‘De unge mødre’-deltager har fået dommen

 

View this post on Instagram

 

🌸🌸🌸vidste egentlig ikke om jeg skulle fortælle jer det. Men en del af jer har skrevet til mig og spurgt så nu skal i få sandheden af vide :) ja jeg har fået lavet BFO igår. Siden jeg fik Marco 5år siden har jeg gevaldigt ønsket mig BRYSTER. Og længere tid før end det også. Dog først da jeg fik Marco jeg indså de der ammebryster var ret flotte og store. Så igår tog jeg mig endelig sammen og fik dem lavet. Det en hård process. Jeg har slet ikke sovet i nat bare ligget og set #løverneshule til kl 5 og så ellers tjekket tlf til nu. Lige taget mine piller så håber snart jeg kan sove inden børn og mand er hjemme igen 🙄 god dag til alle jer ❤️❤️

A post shared by Maria Galthéen Dahl (@mortilmarcoogmickas) on

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.