Nyeste artikler
Se alle
Foto: Uffe Kongsted

Ung mor flytter sammen med kæresten: Jeg har det stramt

Nanna flytter sammen med kæresten i aftenens afsnit af 'De unge mødre'.

Kærligheden blomstrer for alvor igen for ‘De unge mødre’-deltageren Nanna Eliasen. Den unge mor afslørede i slutningen af juli over for Realityportalen, at hun havde fået en kæreste, som hun på daværende tidspunkt havde været sammen med i en måned.

Det hele var gået hurtigt mellem Nanna og Stefan, men parret var rigtigt glade for hinanden og valgte derfor at følge deres hjerter og bare nyde det hele. Da parret tidligere i år dukkede sammen op til Reality Awards afslørede de, at de så små var klar til at flytte sammen, og det får seerne nu lov til at se i aftenens afsnit.

Den unge mor glæder sig naturligvis til, at Stefan og hende kommer til at dele adresse, men der er alligevel også noget, hun har det lidt stramt over. Det indrømmer hun i afsnittet.

LÆS OGSÅ: Ung mor indrømmer: Jeg savner at være alene

LÆS OGSÅ: Stor ændring hos ung mor: Jeg ved ikke, om jeg kan holde det ud

Herunder kan du se, hvad Nanna har det stramt over, inden du kan se hele afsnittet af ‘De unge mødre’ i aften klokken 20:00 på Kanal 4 eller allerede nu på Dplay.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha åbner op: Sådan var min seksuelle debut

LÆS OGSÅ: For frækt til tv: Se sjovt og upassende ‘De unge mødre’-fraklip

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.