Nyeste artikler
Se alle
Nanna-Johanne fra 'De unge mødre': Mit nytårsfortsæt må være lyt til din mavefornemmelse, stå ved din mening,tag ikke noget for givet, tænk ikke så meget over hvad andre tænker og nyd hver dag du har, sammen med dem du elsker. Nåh ja - og spar på chokoladen (Foto: Kanal 4)

Ung mor frygter sønnens skolestart

Nanna-Johanne frygter, når hendes ældste søn skal starte i skole, for det bliver ikke, som hun havde ønsket det.

Ovenpå Nanna-Johanne Fonnebæks skilsmisse, som man kan følge i den nye sæson af ‘De unge mødre’, har mange af hendes følgere en del spørgsmål, og dem svarer hun nu på i en spørgerunde på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: Christiane har fundet ny fyr

En del af spørgsmålene går på forholdet til Michael og ikke mindst afslutningen på forholdet, men ét af spørgsmålene lyder, hvornår Julius skal starte i skole, og om hun kunne tænke sig at hjemmeskole ham ligesom Martinna fra ‘De unge mødre’. Som svar åbner Nanna-Johanne op omkring sin nervøsitet.

– Julius skal starte i skole her til næste sommer, det er simpelthen så mærkeligt, for det er jo min lille dreng. Jeg er slet ikke dygtig nok til at hjemmeskole. Jeg synes, det er mega sejt, at Martinna og dem kan gøre det, jeg er da selv nervøs for, at børnene skal starte i folkeskole, specielt sådan noget med mobning og sådan noget, det er noget, der går mig virkelig meget på, fortæller Nanna-Johanne og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Nanna-Johanne om skilsmisse: Vi stod i en vanvittig situation

– Jeg har det ikke sådan vildt god med at skulle sende mine børn afsted i folkeskole, det er bare ikke så rart. Jeg har hele tiden sagt, at mine børn skulle gå i privatskole eller kristen friskole, for jeg tror bare, der er mindre mobning, men der er bare ikke sådan nogle små friskoler herude, og jeg har ikke selv muligheden for at hjemmeskole. Men det gode er så, at de kommer afsted med alle deres venner, jeg tror bare altid, man er lidt bekymret.

Inden længe fylder Julius fem år, og her skal der holdes fødselsdag med pokemon-tema. Der er altså godt og vel halvandet år, til den står på skolestart for den lille familie, så der er god tid til, at Nanna-Johanne kan blive mere tryg ved folkeskolen.

LÆS OGSÅ: Efter 3 måneder efter bryllup: Nyskilt ung mor sælger brudekjolen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.