Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Mike Coppola/Getty Images for MTV)

Ung mor gravid igen: Det var ikke planlagt

For under et år siden gennemgik det unge par en ufrivillig abort, men nu tilsmiler lykken dem igen.

Catelynn og Tyler Baltierra fra MTV-serien ‘Teen Mom’ skal være forældre for tredje gang inden længe. Rygterne har længe svirret omkring parret, og nu bekræfter de over for US Weekly, at den er god nok.

– Den store nyhed er, at vi venter vores regnbuebarn. Det er vores regnbue efter stormen. Jeg glæder mig rigtig meget, fortæller Catelynn til mediet.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe og ekskæreste i åben krig: Nu har de politianmeldt hinanden

LÆS OGSÅ: Ung mor i sorg efter abort

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, hvorfor hun ikke mener, at rygning under graviditeten er så skadeligt.

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne anholdt: Stod bag crystal-meth-laboratorium

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-par åbner op om skilsmisserygter

Catelynn og Tyler gennemgik i november sidste år en stor sorg. Her var den unge mor gravid, men omkring seks uger henne i graviditeten mistede hun barnet, kort efter hun havde fortalt Tyler om graviditeten foran rullende kameraer. Den ufrivillige abort var så hård ved hende, at hun igen måtte lade sig indlægge på en psykiatrisk klinik på grund af selvmordstanker og depression, og da hun kom ud var hun tvunget til at færdiggøre ‘Teen Mom’-optagelserne omkring graviditeten.

Derfor har parret også ventet ekstra længe med at fortælle om graviditeten denne gang, men i interviewet afslører de ikke, hvor langt henne Catelynn er, eller hvilket køn de venter. De indrømmer dog, at graviditeten ikke var planlagt.

– Det kom som et kæmpe chok. Vi havde ikke planlagt det – især efter min ufrivillige abort, hvor det efterfølgende gik ned ad bakke med min psykiske tilstand. Vi ville vente virkelig lang tid. Vi bruge beskyttelse og alt det, men jeg blev alligevel gravid. Denne baby ville være her. Det var meget uventet, siger parret til US Weekly

26-årige Catelynn og Tyler, der blev gift i 2015, har sammen to børn. I forbindelse med ’16 and Pregnant’ og siden ‘Teen Mom’ fik de datteren Carly, som de i 2009 bortadopterede, fordi de ikke følte sig helt klar til at være forældre og give datteren det liv, hun fortjente. For tre år siden fik de datteren Novalee, og nu kan de altså se frem til at blive forældre igen inden længe.

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-par går fra hinanden: Jeg må ikke få skønhedsoperationer

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-Jenelle og nyfødt datter testet positiv for narko

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.