Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

Ung mor har fået ring på fingeren

Julen er hjerternes fest, og Amanda Sisse fra 'De unge mødre' har allerede nu fået en ganske særlig julegave.

Amanda Sisse, kendt fra ‘De unge mødre’, har fået ring på fingeren. Sønnen William, som er manden i hendes liv, har nemlig allerede købt hendes julegave. Det afslører Amanda Sisse på sin blog.

– Én af fordelen ved, at ens børn stadig er ’så små’, så de endnu ikke selv kan købe julegaver, er, at man så selv har ret meget indflydelse på, hvad man får. Hver jul har William og jeg sammen købt julegaven fra ham til mig, og i år er ingen undtagelse, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse afslører: Derfor er vi tilbage i ‘De unge mødre’

Og i år skulle julegaven været et ganske særligt smykke.

– I år blev vi lidt enige (eller måske var det mere mig, der blev enig med mig selv) om, at jeg fortjente en ny ring. Jeg har for et par år tilbage fået en super fin guldring af ham, som jeg har gået med hver eneste dag lige siden, så jeg savner en på den anden hånd som matcher, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Sygdom tvinger Amanda Sisse til svær beslutning

Selvom William er ret utilfreds med, at Amanda Sisse altid ved, hvad hun får af ham, mens hans julegaver holdes hemmelige, så er den unge mor sikker på, at de fælles julegaveindkøb giver William inspiration til, når han selv skal på julegaveindkøb og købe julegave til sin mor i fremtiden.

Du kan læse indlægget her, hvor du også kan se ringen, Amanda Sisse har fået i julegave af William.

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse: Derfor har jeg ikke en kæreste

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.