Nyeste artikler
Se alle
Luna med sine tre sønner, Zacharias, Felix og Zilas i 2018 (Foto: Kanal 4)

Ung mor i corona-karantæne: Jeg har fået det værre

Luna fra 'De unge mødre' er blevet testet for corona, fordi hun oplevede milde symptomer. Mens hun stadig venter på svar, er symptomerne desværre blevet værre.

‘De unge mødre’-deltageren Luna Munk, 26, blev onsdag eftermiddag testet for coronavirus på Regionshospitalet Randers i deres særlige udendørs testcenter.

Luna har oplevet milde symptomer, der kunne minde om influenza, såsom snot og hoste, og derfor blev hun henvist af sin læge til at møde ind i testcenteret for at få testet, om der var tale om corona.

– Jeg er nervøs for, at det er corona i det perspektiv, at vores liv (Lunas og hendes tre sønners, red.) så skal sættes helt i stå igen. Det synes jeg er svært at overskue, når vi lige har fået en form for hverdag igang igen. Jeg er ikke som sådan bange for sygdommen, forklarer Luna til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: FÅ SVARET: Derfor var der tvivl om Geggos termin

Har fået det tiltagende værre

Luna kan forvente at vente op til 72 timer på at få svar på, om hendes coronatest er positiv eller negativ. I starten regnede hun ikke med, at hun havde virussen, men ville bare have taget testen for en sikkerheds skyld. Men i mellemtiden er Luna blevet en del mindre skråsikker.

– Jeg er blevet i tvivl, eftersom jeg får det tiltagende værre og pt har høj feber og hoster helt vildt, lyder det bekymret fra Luna.

LÆS OGSÅ: TEST: Hvilken familie fra ‘Maddysten’ er din familie?

Herunder kan du se, hvordan det så ud, da corona-testcenteret i Randers – hvor Luna er blevet testet – blev åbnet


LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjernes familietragedie: Dræbt ved en fejl

I karantæne med sønnerne

Mens Luna venter på svar sin coronatest, er hun i streng karantæne i hjemmet i Randers, hvor hun bor med sønnerne Zacharias, 5, Felix, 4 og Zilas, 2.

– Pt er jeg isoleret inde, det er blevet påbudt deroppe fra. Så jeg er nødt til at have drengene hjemme, da jeg ikke kan komme op og aflevere dem, og så får jeg senere i dag hjælp til at handle, forklarer Luna.

Hendes tre sønner har ikke oplevet nogen symptomer på coronavirus og er derfor ikke også blevet testet.

– Er min test positiv, så kontakter jeg selvfølgelig lægen og hører deres vurdering i forhold til, om de ikke skal testes. Vi bor under samme tag, så vi er bare hjemme alle sammen. Hvis den er positiv, har jeg allerede udsat dem for smitte, så andre ville ikke kunne tage dem, forklarer Luna.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! ‘Familien fra Bryggen’-stjerne på akutmodtagelsen 

Smittet i brugsen eller børnehaven?

Luna har overholdt regeringens retningslinjer, og har derfor ikke bevæget sig meget udenfor hjemmets fire vægge. Derfor har hun svært ved at se, hvordan hun skulle kunne være blevet smittet med corona.

– Jeg har stort set kun været inde, men jeg har jo også handlet og hentet og bragt børn, så måske jeg er stødt ind i nogle raske smittebærere der, spekulerer Luna.

Hun har ikke lagt en fuld slagplan for, hvad der skal ske, i så fald hendes test viser positiv, men hun håber selvfølgelig på det modsatte.

– Jeg tænker at forhøre mig rundt omkring, hvis det er, men det er klart, at vi bliver isoleret herhjemme igen så, indtil at alle symptomer er væk, afslutter hun.

Efter Realityportalens deadline fik Luna svar på sin coronatest. Den viste heldigvis negativ.

LÆS OGSÅ: ADVARSEL! Blodige billeder: Rikke Gøransson på akutmodtagelsen

LÆS OGSÅ: Amalie om sin graviditet: Jeg kan ikke holde mig slank

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.