Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Privat)

Ung mor indrømmer: Det er hårdt at have fem børn

Stephanie er ikke tilfreds med folks reaktion, når hun siger, at det er hårdt at være mor til fem.

I 2010 fik ‘De unge mødre’-seerne i kort tid lov til at følge med i livet hos Stephanie Therkildsen, der var gravid og ventede sit første barn med kæresten, Jesper. Deres forhold var dog turbulent, og allerede inden fødslen gik de fra hinanden og trak sig fra reportageserien.

LÆS OGSÅ: Derfor er ‘De unge mødre’-deltager stadig med trods dramatisk exit

Dramaet fortsatte dog efter parrets exit, hvor både medier og fans kunne følge med på nettet, mens ekskæresterne skændtes og offentligt delte beskyldninger om blandt andet utroskab. Til sidst trak de sig begge helt fra offentligheden, og i mange år var det begrænset, hvad man hørte til dem, men i begyndelsen af i år åbnede den nu 28-årige Stephanie en blog, hvor hun nu fortæller om sit og familiens liv.

I et nyt blogindlæg svarer hun på et af de spørgsmål, hun oftest bliver stillet, nemlig om det ikke er hårdt at have fem børn.

LÆS OGSÅ: Børn med ekskærestens bror: Sådan går det ‘De unge mødre’-Stephanie i dag

– De fleste gange smiler jeg og siger “Man kommer langt med planlægning”, OG det gør man, men jo gu er det hårdt! Nogle gange er jeg ved at rende mig selv ihjel. Jeg laver huskelister på børnenes ting, så jeg husker skiftetøj osv., to do liste over oprydning, vasketøj, støvsuger, ligger tøj samme, tømmer opvaskemaskine, passer haven, går tur med hunden, læser godnat historie, bader børnene. Og midt i alt det her ønsker jeg også at læse mine 10 bøger, som står på min bogreol og samler støv. Jeg ønsker at starte i træningscenter igen og at sidde i haven og høre podcast, skriver Stephanie og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Derfor er ‘De unge mødre’-deltager stadig med trods dramatisk exit

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se en række sjove fraklip fra ‘De unge mødre’.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Sex med Novahs far og kærester med hans bror

– Jeg har aldrig turdet at sige: “DET ER HÅRDT”, for så ved jeg, at den næste sætning er enten “Men I har jo selv valgt det” eller “Så skulle i nok have tænkt jer om”, og så er det, jeg bliver trist, for jeg mener, at det er hårdt – jeg mener IKKE, at jeg har fortrudt mine børn.

LÆS OGSÅ: Ung mor endt i kørestol efter vildt vægttab: Jeg kunne ikke huske min mand

Stephanie har efterhånden accepteret, at det tætteste hun kommer på at læse sine bøger er, når hun tørrer støv af på dem, men hun understreger, at der ikke er noget galt i at sige højt, at det nogle gange er hårdt at være mor og have børn, og hun vil gerne bryde tabuet omkring at sige den slags højt uden at blive stemplet som en dårlig mor.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha klar til ny faderskabstest

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.