Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Krestine Havemann)

Ung mor indrømmer: Har svært ved at slippe kontrollen

Det er ikke altid nemt at være mor og overlade arbejdet til mændene, det mener i hvert fald Sabrina fra 'De unge mødre'.

23-årige Sabrina fra Haslev er mor til to og aktuel i ‘De unge mødre’. I afsnittet, der kommer på mandag den 17. februar, indrømmer Sabrina, hvor svært hun har det med at få hjælp og støtte fra kæresten Robin.

– Robin er blevet bedre til at hjælpe til her på det seneste, men det er også, fordi jeg har sagt det til ham, fortæller Sabrina i afsnittet og fortsætter:

– Men det er svært. Jeg kan godt have svært ved at slippe kontrollen, når det kommer til, at Robin skal hjælpe til.

LÆS OGSÅ: Ung mor har født: Kunne være gået helt galt igen 

Sabrina har været vant til at klare arbejdet med Oliver selv, og hun har derfor sine egne rutiner og måder, som hun gør tingene på, og som hun gerne ser forblive sådan.

– Når Robin hjælper til, så synes jeg ikke, at det er godt nok. Så vil jeg gerne ændre lidt, for det er ikke sådan, jeg plejer at gøre det, fortæller Sabrina. Hun ved godt, at det er noget, som hun er nødt til at arbejde på.

– Det er virkelig dumt af mig, for når han så endelig hjælper til, så skal jeg jo ikke brokke mig. Jeg skal øve mig på det, og lade ham gøre det, for selvfølgelig er det godt nok.

LÆS OGSÅ: Tv-nisser fra julekalenderen ‘Tinka’ har fundet sammen

I afsnittet, der vises på mandag på Dplay, er Sabrina stadig gravid og har kun sønnen Oliver. I dag har hun også datteren Izabella, som skal passes, og til Realityportalen fortæller hun, at det allerede går bedre med at slippe kontrollen.

– Robin har været så god og støttende. Især her den første uge med baby hjemme, da jeg har ligget med brystbetændelse og feber i nogle dage nu, så jeg har haft det rigtigt dårligt og ikke haft så meget overskud, så han har været rigtig god til at tage sig af Oliver, mens jeg slapper af og bare tager mig af Izabella, fortæller Sabrina.

Se klippet med Sabrina herunder, og se hele afsnittet på mandag på Dplay.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-skuespiller indrømmer: Jeg var castet til en anden rolle

LÆS OGSÅ: Jackie Navarro åbner op om sin næste operation 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.