Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

Ung mor indrømmer: Jeg var fuld, da jeg meldte mig til

Den unge mor havde sågar glemt sin tilmelding dagen efter.

I de seneste to år har man kunnet følge Simone Pedersen i ‘De unge mødre’. Tiden i programmet har budt på både op- og nedture for den unge mor, som efter kort tid i programmet valgte at gå fra sin kæreste gennem tre år, der også er far til datteren Emliy. Følelserne var væk, og Simone tog den hårde beslutning.

LÆS OGSÅ: Kontrakten opsagt: Slut med ‘De unge mødre’ og ‘Ex on the Beach’

Kort efter tilsmilede lykken dog atter Simone, da hun mødte kæresten Kasper, og kort inde i forholdet blev Simone gravid. Under graviditeten gik parret fra hinanden, hvilket man kan se lige nu i ‘De unge mødre’, men siden har de igen fundet melodien. Alt det har man kunnet følge i programmet, men i virkeligheden var det lidt af et tilfælde, at Simone overhovedet kom med.

– Jeg var fuld, da jeg meldte mig til ‘De unge mødre’, og der sker så det, at jeg tænkte – tror jeg –  jeg kan ikke helt huske, hvad jeg tænkte der. Men jeg tror, jeg tænkte, at det kunne da være sjovt at prøve at vise min version af at være en familie, også fordi jeg var mega stolt af min lille familie, så det ville jeg da gerne vise frem, fortæller Simone under en spørgerunde på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Ny ung mor: Jeg var kun 14

– Jeg havde faktisk glemt det, da jeg vågner dagen efter. Der går tre måneder faktisk, før ‘De unge mødre’ kontaktede mig, og så skulle jeg hjem og fortælle det til sebastian: “Jeg har lige noget, vi to skal snakke om” –  og så var han sådan lidt “Okay”. De lavede så en prøvefilmning en gang, og så tror jeg, vi ventede 14 dage – 3 uger på, om de ville have os med, og det ville de, og så kom jeg på fjernsyn, og der har jeg være lige siden.

Efter. den igangværende sæson er det dog slut med at følge Simone i ‘De unge mødre’, for hun har valgt at holde pause på grund af de ændringer, der er sket i serien, hvor mødrene selv optager en del af programmet. Det blev for meget for den nybagte mor, og hun trak stikket.

LÆS OGSÅ: Efter stor sorg: Ung mor gravid igen 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.