Nyeste artikler
Se alle
Simone fra 'De unge mødre' (Foto: Anthon Unger)

Ung mor jubler over planlagt kejsersnit: Har ikke lyst til at føde naturligt

Simone kender nu sin kommende datters fødselsdag, og det giver hende ro i maven.

For mange kvinder er en naturlig fødsel førsteprioritet, og så er kejsersnit noget, der er en mulighed, hvis der opstår komplikationer under graviditeten eller fødslen, men sådan er det ikke for Simone Pedersen fra ‘De unge mødre’. Hun har ikke prøvet at føde naturligt, og hun har heller ingen planer om det.

– Jeg fik planlagt kejsersnit med Emliy, fordi jeg følte mig mest tryg omkring det. Før jeg blev gravid med Emliy, ville jeg ikke have børn, men så når du skifter mening omkring det, så kan det hele godt være lidt overvældende at skulle igennem, så havde jeg blandt andet også angst. Så jeg blev meget hurtigt afklaret med, at kejsersnit var det rigtig for mig, fortæller Simone og fortsætter:

– Og det var jeg super glad for og helt tryg ved. Derfor vælger jeg det også den her gang. Jeg har ikke lyst til at føde naturligt, og mange er nok ikke enig i det og synes, jeg burde prøve. Men det er mit valg, og jeg kan mærke, det er det, der er bedst for mig.

LÆS OGSÅ: Simone forklarer: Derfor smed jeg p-pillerne og gik fra kæresten

LÆS OGSÅ: Ung mor har fået svar på kræftfrygt

Vil man kunne følge fødslen på tv?

Simones læge har netop godkendt hendes anmodning om at få et planlagt kejsersnit ved sin anden fødsel også, så nu kan hun ånde lettet op og se frem til at møde datteren om bare 10 uger d. 5. november.

I den nye sæson af ‘De unge mødre’ kan man blandt andet komme med til Simones babyshower, og man kan følge hendes graviditet, men spørgsmålet er, om man får lov til at komme med hele vejen.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud

– Jeg ved ikke med kamerahold til fødslen endnu. Det kommer an på, hvad jeg føler for lige der omkring, fortæller Simone, som altså heller ikke udelukker, at hun vil lade seerne følge med i det store øjeblik.

Det giver den unge mor en ro at kende lillesøsters fødselsdag, men det betyder også, at hun har en del praktiske ting, der skal ordnes før den store dag. Det hele går dog lidt langsomt, da hun er meget plaget af bækkenløsning.

Familien har endnu ikke fundet på et navn til den kommende lillesøster, og Simone tror heller ikke, det kommer til at ske, før de møder hende.

LÆS OGSÅ: Ordblind ung mor afslører: Emliys navn var en fejl

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.