Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Krestine Havemann)

Ung mor jubler over vild forvandling: Jeg gjorde det!

'De unge mødre'-deltageren har været en tur til frisøren.

‘De unge mødre’-deltageren Sasja Lykke Johansen skal til at vænne sig til et nyt billede, når hun kigger sig i spejlet. Den unge mor har nemlig været en tur til frisøren, viser hun frem på Instagram.

– Jeg gjorde det, skriver hun til billedet, hvor hun viser den fine, nye frisure frem.

SE BILLEDERNE: ‘De unge mødre’-stjerne er gravid: Vi venter en …

Til Realityportalen fortæller den gravide Sasja, at det bare var tid til, at der skulle ske noget nyt.

– Jeg trængte til noget nyt. Og så har jeg bare fundet ud af, at langt hår er vildt upraktisk med et barn, griner hun og fortsætter:

– Så jeg ender altid med at sætte håret i en knold alligevel, og det bliver simpelthen bare for kedeligt i længden, siger den unge mor.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslørede sønnens navn: Nu har hun ændret det

Glad for resultatet

‘De unge mødre’-deltageren fortæller, at både hun og kæresten, Andreas, er godt tilfreds med resultatet – som dog lige kræver lidt tilvænning.

– Jeg er glad for det indtil videre. Det er dejligt nemt at have med at gøre, og det føles som om, at jeg er 10 kilo lettere nu – på trods af en baby i maven. Han (Andreas, red.) skal lige vænne sig til det – det skal jeg nu også! Men han kan godt lide det, siger hun.

Andreas og Sasja har i forvejen en datter, Sommer, og næste år kommer der endnu et medlem til familien, når ‘De unge mødre’-deltageren føder endnu en datter.

LÆS OGSÅ: Mén efter deltagelse: Derfor trak deltager sig fra ‘De unge mødre’

Herunder kan du se ‘De unge mødre’-deltagerens nye hår:

SE DEM HER: Højgravid ‘De unge mødre’-deltager fik taget nøgenbilleder

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.