Nyeste artikler
Se alle
Nanna-Johanne fra 'De unge mødre': Mit nytårsfortsæt må være lyt til din mavefornemmelse, stå ved din mening,tag ikke noget for givet, tænk ikke så meget over hvad andre tænker og nyd hver dag du har, sammen med dem du elsker. Nåh ja - og spar på chokoladen (Foto: Kanal 4)

Ung mor kaster sig ud i stort projekt: Jeg har fået en tosset idé

'De unge mødre'-deltageren har besluttet sig for at hjælpe andre, der har svært ved at finde på sund og billig aftensmad.

Hvis du ofte står derhjemme og tænker over, hvad du skal spise til aftensmad, men bare ikke kan finde ud af det, så er der nu hjælp at hente. ‘De unge mødre’-deltageren Nanna-Johanne Jensen har nemlig oprettet Facebook-gruppen ‘Nanna-Johannes mad‘, hvor du kan få hjælp. Det fortæller hun på Instagram.

– Jeg er kommet på en tosset idé og har nu oprettet en gruppe på Facebook til dem, der ønsker en sund, mættende og nem madplan til en overkommelig pris. Både madplan til aftensmad til en uge ad gangen, men også små idéer til lækre snacks og en sundere madpakke, skriver hun.

Nanna-Johanne fortæller, at en madplan, hvor den første udkommer 31. maj og derefter hver søndag, koster 200 kroner.

– Men så er du også fri for at tænke på at skulle finde på noget nyt at spise hver aften. Det er nemt og til en overkommelig pris. Vi er en familie på fire – to voksne og to børn – så maden vil kunne spises af alle – også børn, skriver hun og fortæller, at det ikke koster noget at være med i selve gruppen.

LÆS OGSÅ: Utilfreds Kia raser mod Princess Natascha: Hvordan kan hun tillade sig det?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Nanna-Johanne fortælle, at hun tidligere har røget hash på daglig basis.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa: Derfor må min datter ligne en dreng

Har døjet med vægten

Faste seere af ‘De unge mødre’ vil vide, at Nanna-Johanne tidligere har kæmpet meget mod vægten og siden tabt sig en del. Det er blandt andet ved hjælp af den type mad, som hun altså nu vil sælge.

– Jeg har selv døjet meget med vægten og vejer nu 20 kilo færre end for bare to år siden. Ved at spise efter sådan en madplan kom jeg ned på en normal BMI og har siden da kunne holde vægten (plus/minus fem kilo), skriver hun og fortsætter:

– Min vægt har svinget meget hele mit liv, men nu har jeg endelig fundet en måde at stabilisere den på, hvor jeg stadig kan spise lidt fredagsslik eller en is, når det lyster.

LÆS OGSÅ: Efter sag om trusler: Princess Natascha frygter ikke politiet

“Det er ikke ulovligt”

Efter opslaget blev den unge mor både mødt med kritik og ros, og følgerne ville blandt andet vide, om hun havde en uddannelsesmæssig baggrund, der gav hende kompetence til at lave sådan en madplan.

– Jeg har ikke nogen sundhedsmæssig uddannelse, men i og med at madplanerne bliver lavet ud fra sense-principperne, så dækker de behovene, siger hun og slår fast, at det ikke er imod loven at gøre, som hun gør.

– Nej, det er ikke ulovligt at sælge madplaner uden sundhedsmæssig baggrund, så længe man ikke laver falsk reklame og reklamerer med at have en uddannelse indenfor sundhed – og ikke har det. Og så længe det er CVR-registreret.

LÆS OGSÅ: Ung mor åbner op om hård skæbne: En dyb, ulidelig smerte

Hvis du har lyst til at høre mere om Nanna-Johannes madplan, kan du gøre det lige her.

 

View this post on Instagram

 

Hej 🙋🏼‍♀️ Jeg er kommet på en tosset ide og har nu oprettet en gruppe på facebook, til dem der ønsker en sund, mættende og nem madplan til en overkommelig pris. Både madplan til aftensmad til en uge ad gangen, men også små ideer til lækre snacks, og en sundere madpakke. Madplanen koster 200 kr. i måneden, men så er du også fri for at tænke på at skulle finde på noget nyt at spise hver aften. Det er nemt og til en overkommelig pris. Vi er en familie på 4; 2 voksne, 2 børn, så maden vil kunne spises af alle – også børn. Jeg har selv døjet meget med vægten, og vejer nu 20 kg. mindre end for bare 2 år siden. Ved at spise efter sådan en madplan kom jeg ned på en normal BMI og har siden da kunne holde vægten (+ – 5 kg). Min vægt har svinget meget hele mit liv, men nu har jeg endelig fundet en måde at stabilisere den på, hvor jeg stadig kan spise lidt fredagsslik eller en is, når det lyster. Så er det noget for dig, så hop med i gruppen, og tilmeld dig. Første madplan vil udkomme 31/5, og derefter udkomme hver søndag. Gruppen hedder; Nanna-Johannes mad. Det koster ikke noget at være med i gruppen, det er kun madplanen der koster noget ☝🏻

A post shared by Nanna-Johanne Fonnesbæk Jensen (@nannajohanne96) on

 

View this post on Instagram

 

Jeg lavede i går et opslag omkring min facebookside ‘Nanna-Johannes mad’, og har fået mange positive feedbacks, men også nogle kristiske feedbacks. Så jeg vil prøve at svare på nogle af jeres spørgsmål; 1. Nej, jeg har ikke nogle sundhedsmæssig uddannelse, men i og med at madplanerne bliver lavet ud fra senseprincipperne, så dækker de ‘behovene’. 2. Nej det er ikke ulovligt at sælge madplaner uden sundhedsmæssig baggrund så længe man ikke laver falsk reklame, og reklamerer med at have en uddannelse indenfor sundhed, og ikke har det, og så længe det er CVR regristreret. 3. Ja, prisen har været både 150 og 200 kr. Prisen bliver lavet udfra hvor mange der tilmelder sig, så et sted mellem 150 og 200 kr. Så det jeg tilbyder er; en madplan for dem der gerne vil have en ugentlig madplan med aftensmad til max 300 kr. for 4 personer. Man kan handle alt aftensmad indtil en helt uge ad gangen, og skal ikke bruge alt for lang tid på at finde på nye ideer til aftensmaden. Alt aftensmad vil blive lavet, så det kan spises efter senseprincipperne, og vil i det hele taget ikke være alt for usunde. Madplanerne vi kører med har både stabiliseret min vægt og vores økonomi. Der vil også være tips og ideer til sundere snacks og sundere madpakke. Så er man interesseret i det, er man man mere end velkommen. God dag ☺️

A post shared by Nanna-Johanne Fonnesbæk Jensen (@nannajohanne96) on

LÆS OGSÅ: Princess Natascha klar til ny faderskabstest

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.