Nyeste artikler
Se alle
Sandra. (Foto: Janus Nielsen)

Ung mor knust: Føler mig svigtet og alene

Sandra Leonhard Sommers datter Merle har ikke haft nogen nem start på livet. Nu åbner Sandra op om udfordringerne.

I juli fødte ’De Unge Mødre’-deltageren Sandra Leonhard Sommer en lille datter. Hun og manden, Martin Leonhard Sommer, har begge børn fra tidligere forhold, men Merle er deres første fælles barn.

Sandra har tidligere fortalt, at graviditeten med Merle var hård, og at hun blandt andet tog 35 kg. på. Og nu tyder det på, at familien har fået en udfordring mere.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘De unge mødre’-Sandra er blevet mor igen

I en story på Instagram fortæller Sandra åbent om Merles sygdom, for to uger siden blev hun diagnosticeret med epilepsi og har også haft problemer med sine øjne, så læge- og hospitalsbesøg er blevet en del af hverdagen hos familien.

– Jeg synes bare, det er så hårdt for tiden. Jeg føler mig lidt overladt til mig selv og lidt svigtet af sygehuset, fordi hun har anfald hver dag, og man kan kun ringe tirsdag og torsdag og tale med fagkyndige personer. Jeg føler, det er lidt op ad bakke, fortæller Sandra i storyen.

LÆS OGSÅ: Akut kejsersnit tre uger for tidligt: ‘De unge mødre’-stjerne har født

Føler sig svigtet af systemet

Sandra er frustreret over manglen på information, og hun føler ikke, hun kan henvende sig, når hun har behov for svar på sine spørgsmål.

– Det er virkelig voldsomt at se sin baby ligge og krampe i hele kroppen, forklarer Sandra og fortsætter:

– Jeg havde virkelig brug for at lufte min frustration. Hvem kan jeg ringe til og spørge, hvad der er normalt og ikke normalt?

LÆS OGSÅ: Sandra er ny i ‘De unge mødre’: Blev selv fjernet som 10-årig

Nedenfor kan du se et af Sandras opslag fra hospitalet:

 

View this post on Instagram

 

Kære alle. 💞 Tusind tak for alle jeres beroligende beskeder, og mange tanker til os. Vi har i dag fået svar på scanning og EEG. Desværre har vores lille prinsesse epilepsi.😢 Det har været en dag med mange blandede følelser, vi er glade for at få klarhed over hvad der var årsag til de mange kramper og flakkende med øjnene. men samtidig er vi også utrolig kede af at vores lille pige på kun 3 måneder skal igennem alt dette. Vi vil forsat være indlagt, da hun er påbegyndt medicin og lægerne skal se hvordan hun reagere på dette. De er stadig meget bekymret for hende, da det ikke er “normalt” i den alder- men ses oftere hos børn ved 4-5 års alderen. Så nu skal vi have taget en genetiskanalyse og kromoson analyse på mandag.. vi håber og krydser finger for vores lille prinsesse ikke før varige mén.🥺❤️ #babyepilepsy #epilepsi #babyepilepsi

A post shared by ♡Sandra L. Sommer ♡ (@sandras_verden) on

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.