Nyeste artikler
Se alle
Hannah og datteren Angela. Billedet er fra 2011. (Foto: SBS/Krestine Havemann)

Ung mor opfylder stor drøm efter 13 år

Hannah har taget hul på sin drøm om at blive selvstændig med sin egen skønhedssalon. Dog er der stadig lang vej igen, til drømmen kan føres endeligt ud i livet.

Den tidligere ‘De unge mødre’-deltager Hannah Chordt Nielsen har gennem 13 år haft en stor drøm, som hun nu har taget hul på. Hun ønsker sig nemlig brændende at åbne sin egen skønhedssalon, hvor man kan få lavet et væld af skønhedsbehandlinger, fra piercinger til falske øjenvipper til spray tans.

– Det er et ønske, jeg har haft i næsten al den tid, jeg har haft børn, og ønsket er ikke blevet mindre. Så nu kaster jeg mig ud i det, lyder det håbefuldt fra den unge mor til Realityportalen.

Hannah, da hun som 17-årig deltog i den første sæson af ‘De unge mødre’ (Foto: Kanal 4).

LÆS OGSÅ: Linse efter at have kysset sin hund: Har levende parasitter i kroppen

Starter efter sygemelding

Hannah ved dog godt, at der stadig er lange udsigter til, at hendes drøm om at være selvstændighed skønhedssalonejer kan gå helt i opfyldelse.

– Lige pt er jeg stadig sygemeldt efter den depression, jeg fik her for et halvt år siden. Men jeg bruger min tid med kurser og på at øve mig. Jeg tænker, jeg måske er klar om et til halvandet år. Men jeg ved det ikke, det må tiden jo vise, fortæller hun.

Hannah er så småt gået igang med at indsamle viden og gøre sig de indledende forberedelser til salonen. Derudover har hun lige afsluttet en uddannelse i de såkaldte henna brows, og nu er turen gået til at blive uddannet negleteknikker.

LÆS OGSÅ: Ung mor fyret fra ‘Tattoo salonen’

Masser af erfaring

Hannah er i forvejen udlært piercer, og så har hun også tidligere været selvstændig med sin egen forretning.

– Jeg har førhen været selvstændig piercer. Jeg havde et lokale på Vesterbro og rejste lidt rundt forskellige steder, blandt andet Rønne, Gilleleje, Hillerød og har stået på stand på diverse sexmesser de sidste 4-5 år, fortæller hun.

Hannah i 2018, hvor hun har sin egen piercing-butik ‘Bellmod Piercing’ (Foto: Malene Porup)

Men den kommende forretning skal være endnu større og mere alsidig med flere muligheder for at smukkesere sig end blot piercinger.

– Målet er, at jeg gerne vil åbne en beauty salon, hvor man kan få lidt af det hele. For nogen kvinder er det super grænseoverskridende at gå ind til en tatovør for at få lavet piercinger, derfor ønsker jeg at gøre det lidt lækkert og intimt, så folk ikke bliver så forskrækket over det, at skulle gå ind i en butik bare for eksempelvis at få et par huller i ørene, forklarer Hannah om visionen.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche trodser myndighederne: Rejser til Cypern

LÆS OGSÅ: Ung mor deler ærlig video på Instagram: Vejer tæt på 100 kilo

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.