Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen / Kanal 4

Ung mor på kontanthjælp: Jeg vil ikke være ked af at gå på arbejde

Kamilla Skov fra 'De unge mødre' er på kontanthjælp og barsel. Nu afslører hun, hvad hun drømmer om efter.

Kamilla Skov fra ‘De unge mødre’ er på barsel med datteren, Philina, og drømmer om at læse til mediegrafiker, når barslen er slut.

Det afslører hun i en Instagram-story, hvor en følger har spurgt hende, hvordan man får løn, når man venter barn.

– Man kan jo både have et arbejde, være på SU, få kontanthjælp, ligesom jeg gør, og så få et barselstillæg, når man har født, forklarer Kamilla.

– Nu må jeg hellere lige skynde mig at påpege, at jeg selvfølgelig ikke anbefaler kontanthjælp for at få penge, uddyber hun. Jeg vil til hver en tid vælge at arbejde eller studere, hvis der er noget, man brænder for. Jeg håber, at finde et arbejde, når min barsel er slut, selvom jeg egentlig rigtig gerne ville tage en mediegrafikeruddannelse.

LÆS OGSÅ: Her er lægernes dom over min nyfødte datter

Vil ikke være i centrum

Mediegrafikeruddannelsen kræver en elevplads, og sådan en har Kamilla ikke haft heldet med endnu.

– Jeg tror, det er virkelig svært at finde en elevplads. Så selvom det er det, jeg helst vil, så satser jeg på et arbejde. Men det skal ikke være et arbejde, hvor jeg er ked af det om morgenen, eller når jeg kommer hjem. Og det ville jeg blive af at stå i butik og være i centrum, for eksempel. Så vil jeg hellere være gemt væk bag på et lager.

Kamilla understreger, at selvom hun har ønsker, så tager hun, hvad hun kan få, når hendes barsel slutter, for det vigtigste for hende er at komme ud af systemet og forsørge sig selv og familien.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Kamilla taler ud om stor sorg: Helt knust indeni

LÆS OGSÅ: Ung mor er gravid med barn nummer to: Jeg troede, jeg havde spiral, men …

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.