Nyeste artikler
Se alle
Billedet til venstre viser, hvordan Luna Munk så ud for et år siden. Billedet til højre er Luna Munk i dag. Foto: Privat

Ung mor på streng diæt: Det her er ikke måden

Luna Munk har været på juicekur, og selvom hun har tabt sig meget, vil hun alligevel ikke anbefale metoden til et vægttab.

‘De unge mødre’-deltageren Luna Munk har netop afsluttet en seksdages juicekur og delt et imponerende før og efter-billede på sin Instagram. Hun har tabt sig hele 4.8 kilo og har lagt sit behov for Pepsi Max på hylden, skriver hun i det ærlige opslag, hvor hun dog også påpeger, at en juicekur ikke er vejen frem:

– Jeg oplever for første gang at føle tørst og have oprigtig lyst til vand. Den holder jeg fast i, skriver Luna og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Har du set det? Frækt, nyt realityprogram slår rekorder

– Jeg føler mig pisse sej, fordi jeg overskred en masse grænser og formåede at bevare kontrollen over mit indtag; noget, jeg ikke har kunnet finde ud af i lang tid. Jeg holder fast og bliver ved med at være i kontrol. Jeg kommer til at dele mere med jer fremover.

Kommer til at tage på igen

Men på trods af Lunas succesoplevelse, er hun også godt klar over, at vægttabet ikke vil være vedvarende:

– I forhold til vægttabet, så ryger der del en nok på igen, forklarer hun og uddyber:

LÆS OGSÅ: Luna åbner op: Blev reddet af ‘De unge mødre’

– Jeg har udsat min krop for et voldsomt kalorieunderskud, og det vil udligne sig, når jeg begynder at indtage mad igen. Samtidig er det meste af det tabte helt klart væske, da jeg intet salt har indtaget, og salt binder væske. Så selvom det virker af vildt meget at tabe sig på kort tid, så er det her ikke måden at tabe sig på.

– Jeg har heller ikke haft noget særligt energioverskud, men det har motiveret mig til at komme væk fra et skråplan. Det kunne dog ligeså godt have været noget andet, der havde skabt den motivation. Vejen frem vil altid være kostomlægning, og det fokuserer jeg på fra nu af, afslutter Luna det fine opslag.

Læs hele opslaget og se billederne her.

LÆS OGSÅ: IKKE SET I SOMMERDRØMME: Produktionsholdet måtte træde til

LÆS OGSÅ: Højgravid ung mor endte på fødegangen: Faldt og slog maven

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.