Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Kanal 4)

Ung mor reddede sønnen ud af brændende bil

'De unge mødre'-deltageren og hendes søn var tidligere på ugen ude for en voldsom oplevelse.

Mandag kunne det være gået helt galt for den tidligere ‘De unge mødre’-deltager Sabrina Håkonsson, hendes søster og begge deres børn. Her kom de nemlig kørende, da uheldet var ude. Det fortæller den unge mor i et opslag på Facebook.

– Vi sad i bilen og var lige kørt af motorvejen, da bilen begyndte at ryge med kraftig røg. Vi måtte skynde os ud at hive ungerne ud af bilen og løbe fra bilen, da bilen kort efter stod i flammer, skriver hun blandt andet i opslaget.

– Alt brændte inde. Min mobil, husnøgle, alle vores jakker – bare generelle ting – brændte med bilen. Vi nåede at få os selv med ud, og resten gik i flammer og eksplosioner, fortsætter hun og fortæller, at børnene fik lov til at varme sig i en fremmed dames bil, indtil Sabrinas far og hans kone kom og hentede alle fire.

LÆS OGSÅ: Faren til Stine Kronborgs søn: Jeg er stadig i chok

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Sabrina frygter at dø, før sønnen fylder 18.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sabrina kommenterer på islam-rygter

Stadig i chok

Realityportalen.dk har efterfølgende talt med Sabrina, der fortæller, at de alle fire har det godt, selv om chokket fra den voldsomme episode stadig sidder i dem.

– Ja, det var en skrækkelig oplevelse. Vi er stadig i chok alle sammen. Alle er okay, men chokerede. Der er ingen mennesker, der skal opleve, at en bil eksploderer, cirka to minutter efter man har revet ungerne og sig selv ud fra en brændende bil, fortæller Sabrina og slår fast, at sønnen nok skal komme sig over chokket.

LÆS OGSÅ: CHOK: Kærligheden brast efter ‘Landmand’-optagelserne sluttede

– Mads er en stærk dreng. Han snakker om det og har det godt. Vi havde hjemmedag i går, og han er glad, som han plejer, men jeg nusser ekstra om ham efter oplevelsen.

Den unge mor ved ikke, hvad der fik bilen til at bryde i brand. Og det finder hun nok heller aldrig ud af.

Nej (vi ved ikke, hvorfor branden opstod, red.), og det ved brandvæsenet heller ikke, for der er ikke mere bil tilbage – andet end skelettet. Det gik så stærkt, at den kom med tyk røg, og vi måtte rive børnene ud af bilen, mens bilen gik i brand, slår hun fast over for Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Ung mor skal under kniven igen

Herunder kan du se en række billeder fra episoden:

LÆS OGSÅ: AFSTEMNING: Mest akavede øjeblik i ‘Landmand søger kærlighed’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.