Nyeste artikler
Se alle
Hvis du træder ind i The Old Barber Shop, er det ikke så underligt, hvis du ser et kendt ansigt. Den har nemlig været omdrejningspunktet for realityserien ‘Tattoo salonen’ fra TV3 i en årrække. Men i fremtiden kan du møde endnu et kendt ansigt i biksen. Her er den tidligere ‘De unge mødre’-deltager Hannah Chordt […]

Ung mor scorer job i ‘Tattoo salonen’

Tatovøren, der er kendt fra TV3, har fået endnu et kendt ansigt på lønningslisten.

Hvis du træder ind i The Old Barber Shop, er det ikke så underligt, hvis du ser et kendt ansigt. Den har nemlig været omdrejningspunktet for realityserien ‘Tattoo salonen’ fra TV3 i en årrække. Men i fremtiden kan du møde endnu et kendt ansigt i biksen.

Her er den tidligere ‘De unge mødre’-deltager Hannah Chordt Nielsen nemlig blevet ansat som piercer – og hun er meget glad for sit nye arbejde.

– Jeg er super glad for at have fået muligheden for at komme derind. Det er nogle fantastiske kolleger, jeg har, og arbejdstiderne er også tilrettelagt efter, at jeg har nogle børn, jeg skal hjem til, siger Hannah til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung mor får hue på med topkarakter

Fastansat efter prøve

I første omgang blev Hannah ansat i arbejdsprøvning på to uger. Det gik dog så godt, at hun nu er blevet fastansat.

– Morten skrev til mig og spurgte, om jeg kunne være interesseret i jobbet som piercer. Han havde faktisk spurgt et par gange de sidste år, men der havde bare være så meget, som lå i vejen for muligheden – andet job, uddannelsen på handelsskolen og den lange afstand fra Kalundborg til København.

– Men efter jeg stoppede på handelsskolen, var der bare ikke flere undskyldninger for ikke at takke ja til jobbet, så det gjorde jeg, fortæller Hannah, der bor hos sine forældre, indtil hun selv finder noget tættere på København.

LÆS OGSÅ: Ung mor fandt kærligheden i Egypten

Flere tilbud

The Old Barber Shop var ikke de eneste, der var ude efter den talentfulde unge mor. Men hun var dog ikke i tvivl, da hun først fik tilbuddet.

– Jeg nåede slet ikke at skrive ansøgninger, før tilbuddene om en plads som piercer bare fløj ind fra flere forskellige tatovører. Men muligheden fra Morten var bare den bedste, da han også tilgodeså det faktum, at jeg er alene med mine børn og også skal kunne nå at hente dem fra institutioner.

– Det var nok det, der var tungen på vægtskålen og gjorde det helt store udfald for, at jeg sagde ja. Men også bare den mulighed for at komme ind i ‘Tattoo salonen’. Den er jo super fed, siger Hannah.

Den unge mor ved ikke, om det nye job betyder, at hun igen vender tilbage til tv-skærmen. Men hvis TV3 beslutter sig for at lave flere afsnit, så er hun bestemt ikke afvisende.

– Det kunne nok godt ske, at man kommer til at se lidt til mig igen. Men det kommer jo an på, om de sender flere afsnit. Det er kun Morten, der ved, hvad fremtiden kommer til at bringe.

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for ung mor

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.