Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen / Kanal 4

Ung mor tæt på fødsel: Det har været den værste graviditet

Kamilla Skov nærmer sig fødslen, og det er noget, hun i den grad glæder sig til.

Det varer ikke længe, før Kamilla Skov igen bliver mor. Den tidligere ‘De unge mødre’-deltager og kæresten Stephen fik for lidt mere end et år siden sønnen Liam, men denne gang venter den unge mor, der har datteren Sophia fra et tidligere forhold, igen en pige.

Torsdag var den unge mor til scanning, hvor hun fik at vide, at alt så godt ud. Og nu er der ikke længe til, at datteren kommer til verden. Det siger Kamilla Skov til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager brød sammen: Jeg sad bare på badeværelset og græd

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre ‘De unge mødre’-deltageren Kamilla fortælle om forholdet til sin daværende kæreste, der var noget ældre end hende.

LÆS OGSÅ: Vemodig ung mor: Det er slut

– Lillepigen har det fint. Hun har sat sig fast, og noget af min slimprop er lige gået. Så nu er det vidst bare et spørgsmål om tid, siger den unge mor, der er 36 uger henne.

Hele familien glæder sig til at få endnu et medlem, og de er klar til, at den lille pige melder sin ankomst.

– Det er vi i hvert fald (klar til at blive forældre igen, red.). Jeg glæder mig så meget til at få en lille pige igen. Og Sophia er mindst lige så spændt. Hun har jo kun brødre, så det bliver bare så dejligt, fortæller Kamilla Skov.

LÆS OGSÅ: Ung mor har drømt om det i ti år: Nu kan det ikke holdes hemmeligt længere

Den sværeste graviditet af alle

‘De unge mødre’-deltageren har tidligere fortalt Realityportalen, at det er en hårdt graviditet, hun gennemgår. Sådan er det fortsat, og hun meget plaget af både smerter, bækkenløsning og galdestensanfald. Hun håber derfor, at den sidste tid af graviditeten kommer til at gå hurtigt.

– Det har nok været den værste graviditet af dem alle. Men min krop har jo heller ikke nået at blive normal efter forrige graviditet, så det har nok også en del at sige, siger hun.

Kamilla Skov er i går gået på barsel, og nu kan hun for alvor begynde at glæde sig til at blive mor for tredje gang.

LÆS OGSÅ: Ung mors svære afsløring: Min datter skal ikke leve på en løgn

 

View this post on Instagram

 

He calls me beautiful like it’s my name. 💁🏼‍♀️👑 . . Et lille “kæft-jeg-er-heldig-opslag”. . . Nu har jeg snart gået igennem 2 graviditeter, sammen med Stephen & han er ikke kørt sin vej, eller sagt at jeg skulle lukke røven, en eneste gang. Jeg kan ellers være lidt af en mundfuld, når min krop er smækket op med hormoner. 🙄 uanset hvor sur, træt og spydig jeg kan være, så tager han det bare i stiv arm. [INDSÆT SELV STIV-ARM EMOJI] . . Jeg kan stå og snerre af ham det ene sekund, hvorefter han alligevel kører ned i supermarkedet efter slik eller andet til mig, sekundet efter. Jeg forstår ikke hvordan han kan holde mig ud eller hvordan han kan blive ved med at finde sig i det… . . Inden vi ligger os til at sove hver aften, så massere han altid min ryg, læn, læg & fødder. Uanset hvordan jeg har været overfor ham. (Selvfølgelig undskylder jeg også, hvis jeg er gået en smule over grænsen) men det kan være svært at se en grænse, når hormonerne taler. . Jeg må derfor konstatere, at jeg har KLODENS bedste kæreste.🥰♥️ . . – Hvorfor har du, verdens bedste mand/kæreste? . . #pregnancy #week34 #boyfriend #babygirl #love #2019 @stephen_kjaer21

A post shared by 𝕂𝕒𝕞𝕚𝕝𝕝𝕒 𝕊𝕜𝕠𝕧, 𝔻𝕂 🇩🇰 (@leverpostejsmoar) on

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.