Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Discovery Networks Danmark/Janus Nielsen)

Ung mor taler ud om seksuel debut og misbrug: Jeg lod mig udnytte af mænd

Flere dårligere oplevelser har sat dybe spor i den unge mor,

Kamilla Skov deler gerne hudløst ærligt ud af hverdagen, når hun holder følgerne opdateret på de sociale medier. Hun har tidligere fortalt, hvordan det har ført til både positive og negative beskeder, hvor en følger blandt andet skrev til hende, at hun ikke burde have børn.

I et opslag på Facebook fortæller ‘De unge mødre’-deltageren nu, at hun har modtaget beskeder fra folk, der skriver, at hun ikke bør være så selvkritisk. Andre skriver, at det hele kun handler om, at hun vil have opmærksomhed, og det bekræfter Kamilla Skov delvist i opslaget.

– Jeg har brug for at få anerkendelse – nok mere end andre – og det er der jo en dybere grund til. Så det er sgu ikke bare for at få opmærksomhed, men det er, fordi det hjælper mig på vej til bedre selvværd, skriver hun.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Kamilla taler ud om stor sorg: Helt knust indeni

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre ‘De unge mødre’-deltageren Kamilla fortælle om forholdet til sin daværende kæreste, der var noget ældre end hende.

LÆS OGSÅ: Kort efter fødslen: Ung mor vil ændre datterens navn

Lod sig udnytte af mænd

Hun fortæller, at der er flere episoder, som har sat dybe spor i hende.

– Mine teenageår var et helvede. Jeg lod mig ofte udnytte af andre mænd for at få anerkendelse og for at blive holdt om. Men der hvor alt min selvtillid forsvandt var en sommeraften, hvor jeg hang ud med nogle venner, skriver hun og fortsætter:

– Jeg var på det tidspunkt 14 år og var lige kommet ind i mit første seriøse forhold med en, der var er par år ældre end mig. Jeg gav ham det mest dyrebare, en kvinde har, nemlig min mødom. Men alligevel svigtede han mig ved at være sammen med min bedste veninde. Og det er altså noget, der sætter spor, når man ikke er ældre.

LÆS OGSÅ: Ung mor er gravid med barn nummer to: Jeg troede, jeg havde spiral, men …

Misbrugt af ven

Hun fortæller, at hun valgte at blive hos kæresten, selv om han havde været hende utro. En dag var de sammen med nogle andre venner, hvor de hyggede med bål og druk, og hen på aftenen ville en af Kamillas venner gerne snakke med hende. Derfor trak de sig væk fra de andre.

Her erklærede den 19-årige fyr sin kærlighed til den dengang 14-årige Kamilla, og det endte med, at de to gik en tur sammen, selv om de begge havde kærester. Men det hele blev hurtigt til et mareridt for hende.

– Jeg fornemmede hurtigt, at noget var galt – i hvert fald da vi ankom til hans hus, hvor han sagde, at jeg skulle sætte mig på sengen. Jeg husker, at jeg stivnede af skræk. Selvom jeg kendte ham, så turde jeg ikke sige noget. Jeg turde ikke modsætte mig ham, skriver hun og fortæller, at hun blev misbrugt af ham.

LÆS OGSÅ: Ung mor endt i kørestol efter vildt vægttab: Jeg kunne ikke huske min mand

– Han tog alt mit tøj af og begyndte at have samleje med mig. Jeg græd indeni og følte mig så beskidt. Han var jo også 19 år, og jeg kun 14. Det var så forkert.

Efterfølgende kom deres kærester hjem til fyren, og de gik alle i seng. Kamilla kunne dog ikke sove, og da de andre sov, flygtede hun fra huset.

– Den dag mistede jeg Kamilla og tillid til mænd. Jeg håber, at I kan bære over med min manglende selvtillid, slutter hun opslaget.

Kamilla har siden fundet kærligheden med Stephen, som hun har fået to børn med. Derudover har hun en datter fra et tidligere forhold.

LÆS OGSÅ: Knust Amanda bekræfter utroskab: Jeg blev taget med bukserne nede

Herunder kan du læse hele hendes opslag:

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har slået op: Kold luft og beskyldninger om hashmisbrug

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.