Nyeste artikler
Se alle
Luna. (Foto: Kanal 4)

Ung mor tilbragte mors dag i smertehelvede

Luna vågnede op og kunne dårligt bevæge kroppen, uden hun skreg af smerter.

Det blev alt andet end den mors dag, Luna Munk fra ‘De unge mødre’ havde drømt om. Søndag morgen vågnede hun nemlig med et hold i nakken, som var så voldsomt og smertefuldt, at hun endte med at haste til lægevagten.

– Det kom bare, efter jeg havde sovet, så jeg må jo have sovet meget forkert, tænker jeg. Vagtlægen sagde, at de ikke rigtig kunne gøre noget, jeg fik målt mit infektionstal for at udelukke meningitis, og jeg fik en sprøjte med gigtmedicin for at hjælpe på smerterne, og ellers kunne de ingenting gøre. Jeg skulle dog komme igen med det samme, hvis jeg pludselig fik feber, det var igen i forhold til meningitis, fortæller Luna og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Ung mor endt i kørestol efter vildt vægttab: Jeg kunne ikke huske min mand

– Min far tog drengene i går, mens jeg var til vagtlægen, og så tog jeg ud til ham bagefter, men jeg var stadig nødt til at have dem om natten. Det var ekstremt hårdt, eftersom at putningerne pt. tager lang tid, og Zilas stadig vågner mellem 3 og 5 gange om natten. Så jeg har grædt flere gange i nat. Min mor kørte drengene afsted i institution i morges, ligesom at hun også henter dem, da jeg jo ikke kan cykle med et hold i nakken, det ville i hvert fald ikke være forsvarligt.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: To nye deltagere til ‘De unge mødre’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Luna får gjort noget ved sin dystre fortid.

 

LÆS OGSÅ: Nu taler hun ud: Her er Martinnas store hemmelighed

Selvom Luna har fået hjælp af sine forældre, så er det ikke nemt at være alenemor til tre krudtugler og så have så store smerter, som Luna har kæmpet med side i går morges. Derfor har hun heller ikke kunnet skjule for sine drenge, at mor ikke var på toppen.

– Vi har snakket meget om det, for jeg fik i går sådan nogle jag, hvor jeg, hver gang jeg bevægede hovedet, bare en millimeter, skreg op af smerter. Jeg fortalte dem, at mor havde ondt, og at det ikke havde noget med dem at gøre, og det forstod de hurtigt. Ligesom de også forstod, at de skulle ud og lege ved min far, fordi mor havde ondt. Jeg har selvfølgelig gjort mit for at holde igen, men det har været praktisk talt umuligt, fortæller Luna.

I dag har hun så taget kontakt til en kiropraktor, som hun håber kan hjælpe på det hold i nakken, som desværre ikke er blevet bedre over natten.

SE BILLEDET: ‘De unge mødre’-Simone har igen fundet kærligheden: Han er bare så dejlig!

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nu er sagen mod Nadia Shila endegyldigt afgjort: Her er dommen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.