Nyeste artikler
Se alle
Luna. (Foto: Kanal 4)

Ung mor til tre afslører familieforøgelse

Hun er netop blevet enlig mor til sine tre drenge, men Luna afslører nu alligevel familieforøgelse.

Forleden debuterede Luna Munk i ‘De unge mødre’, men allerede inden første program rullede over skærmen, havde den unge mors liv ændret sig drastisk. Hun er nemlig flyttet fra drengenes far, Søren, og begyndte et nyt kapitel som alenemor til drengene Zacharias på 3 år, Felix på 2 år og Zilas 7 måneder. Men selvom man måske ville tro, at Luna har hænderne fulde, så har hun alligevel besluttet sig for at udvide familien.

– Drengene har fået en kanin, en sød lille dværgkanin i de fineste grå farver med hængeører, og så hedder den Tiger, men det er faktisk ikke drengenes, men min kanin. Grunden til jeg skriver det er selvfølgelig, at drengene er alt for små til at have et ansvar for en kanin på nogen som helst måder, derfor indebar valget om at få et kæledyr også det faktum, om det var et dyr, jeg gad og have, og et dyr jeg gad at passe på og bruge min energi på. Heldigvis så elsker jeg kaniner, skriver Luna på sin blog.

LÆS OGSÅ: ‘Divaer i junglen’: Her er sandheden bag første afsnit

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester – vi boller bare

Kaninen hjælper på savnet til far

At familieforøgelsen kommer lige efter bruddet med drengenes far er dog ikke helt tilfældigt.

– Overvejelserne bag var egentlig at give dem et fokus, noget at glæde sig over, for savnet til deres far har fyldt mere, end jeg lige troede, ikke at de har været utrøstelige eller noget, men når de er trætte eller kede af det, så savner de far. Så vi kan godt kalde det en undskyldning fra mig, en lille ekstra gave, for de knus elsker den allerede, skriver Luna på sin blog.

I programmet har Luna hurtigt skabt debat, fordi hun ammer alle sine tre børn og hyppigt bærer rundt på dem. Læs hele Lunas indlæg på bloggen HER, hvor man også kan følge hendes dagligdag.

STORT GALLERI: Se alle Princess Nataschas vilde looks

LÆS OGSÅ: Lagt for had efter ‘De unge mødre’: Tør næsten ikke gå ud længere

LÆS OGSÅ: Ny ung mor: Jeg ammer, indtil børnene selv siger stop

LÆS OGSÅ: Bekymret ung mor: Min datter lider måske af alvorlig sygdom

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.