Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

Ung mor tynget af dårlig samvittighed: Min datter skal ikke føle samme svigt

'De unge mødre'-deltageren kæmper for, at datteren får et bedre liv som skilsmissebarn, end hun selv havde.

I tirsdagens afsnit af ‘De unge mødre’ er Simone taget på tur med sin datter, Emliy, og sin mor. Her skal de blandt andet se på en masse dyr, og dagen byder på familiehygge i stor stil.

Den unge mor vil nemlig give datteren en masse gode oplevelser, som hun kan tænke tilbage på, når hun bliver ældre. Og det er især blevet vigtigt for hende, efter hun sidste år tog beslutning om at gå fra Emliys far, Sebastian. Det brud har hun dårlig samvittighed over, fordi det har gjort datteren til skilsmissebarn.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne indlagt efter smertehelvede: Det spruttede ud med blod

LÆS OGSÅ: Børn med ekskærestens bror: Sådan går det ‘De unge mødre’-Stephanie i dag

– Det er nok lidt ekstra vigtigt for mig, at Emliy får nogle gode barndomsminder på grund af mit og Sebastians brud. Jeg vil jo godt have, at hun stadig husker en lykkelig barndom – og ikke en barndom med tumult, skilsmisse og alt sådan noget. Jeg vil gerne have, at hun får så mange gode minder, at hun glemmer det, siger Simone i afsnittet.

Hun er nemlig selv skilsmissebarn, og derfor ved hun præcis, hvad Emliy går igennem lige nu. Derfor forsøger hun også at sikre sig, at det hele bliver nemmere for datteren, end det var for den unge mor selv.

– Jeg er rædselsslagen for, at Emliy får dårlige minder og mit og Sebastians brud – ligesom jeg har om mine forældres. Jeg vil gøre alt for, at Emliy ikke føler, som jeg følte. Det svigt og den mangel på kærlighed – og den manglende forståelse for, hvorfor det var sket

LÆS OGSÅ: Ung mor endt i kørestol efter vildt vægttab: Jeg kunne ikke huske min mand

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne indrømmer: Jeg røg hash hver dag

Det kan du høre mere om herunder, inden du kan se hele afsnittet på tirsdag klokken 20:00 på Kanal 4 eller allerede nu på Dplay:

LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘De unge mødre’-brøler får store konsekvenser

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager tog stor beslutning: Nu har hun ombestemt sig

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.