Nyeste artikler
Se alle
Det nordjyske par Sasja og Andreas lukkede seerne ind i deres lille familie i 27. sæson af 'De unge mødre'. Her ventede parret deres første barn, datteren Sommer. I dag er Sommer halvandet år, og hun kan se frem til at blive storesøster i starten af det nye år. Andreas og Sasja mødte i sin tid hinanden gennem Instagram og har været kærester siden november 2017 (Foto: Krestine Havemann).

Ung mor venter barn nummer to: Denne gang var det planlagt

Der bliver kun halvandet år mellem parrets to børn, men det er de glade for.

Lykken er stor hjemme hos ‘De unge mødre’-deltageren Sasja Lykke Johansen og kæresten Andreas, som indtog programmet i forårets sæson 27. Her ventede det nordjyske par deres første barn, datteren Sommer, som kom til verden for ni måneder siden, og nu kan hun altså allerede se frem til at blive storesøster.

LÆS OGSÅ: Ung mor endt i kørestol efter vildt vægttab: Jeg kunne ikke huske min mand

Det afslører Sasja på sin Instagram-profil med et billede, hvor alle familiens sokker er samlet, og der er tilføjet en babysok ovenpå mor-sokken. Til billedet står der, at 3 bliver til 4 i det nye år.

– Denne gang var det planlagt, og vi glæder os bare så meget! Sommer er kun lige knap 9 måneder, så hun forstår det jo slet ikke endnu. Det er en tidlig alder at blive storesøster i, så derfor er det også vigtigt for os, at det hedder “vi har 2 babyer nu”. For netop ikke at gøre hende større, end hvad hun er, fortæller Sasja til Realityportalen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: CHOK: Princess Natascha og Nadia Shila droppet i ‘De unge mødre’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se Sasjas store lykke, efter datteren Sommer kom til verden.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Derfor tager jeg ham tilbage

– Det bliver selvfølgelig hårdt i starten, det er vi forberedte på. Men lige nu er vi vant til få timers nattesøvn osv, så det vil ikke være noget nyt for os. Vi er ligesom inde i den her baby-rytme nu, og derfor passer det os rigtigt godt. Vi håber selvfølgelig, at de vil komme til at få stor glæde af hinanden på et tidspunkt. Vi er i hvert fald glade for vores beslutning, og det er jo det vigtigste.

SE BILLEDERNE: Hannah Melissa og René er endelig blevet gift

Kommer ikke med i ‘De unge mødre’

Sasja og Andreas kender endnu ikke kønnet, men de har på fornemmelsen, at det bliver endnu en pige, fordi symptomerne er de samme som med datteren Sommer, hvor Sasja var plaget af kvalme og daglige opkastninger.

Man kommer til at kunne følge parret i den nye sæson af ‘De unge mødre’, som netop nu kører på DPlay, men her vil graviditeten ikke spille en rolle, og det er der en god grund til.

SE DEM HER: Højgravid ‘De unge mødre’-deltager fik taget nøgenbilleder

– Det omhandler hverken graviditet eller baby nummer to, da det ikke var aktuelt, da disse afsnit blev filmet. Men hvis vi fortsat skal være med i programmet, kommer man selvfølgelig til at følge lidt med i det også. Ellers bliver Instagram og bloggen opdateret med en masse skønne billeder, fortæller Sasja.

Parret ved endnu ikke, om de fortsætter i ‘De unge mødre’ efter denne sæson. Se opslaget fra Sasjas Instagram, hvor man altså kan følge med i familiens liv på daglig basis herunder:

LÆS OGSÅ: Sarah Louise I sorg: Hvad siger jeg til børnene?

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.