Nyeste artikler
Se alle
Majbrit Balleby (Foto: privat)

Ung mors drømmejob: Jeg vil være jordemoder

Majbrit Balleby fra 'De unge mødre' ved godt, hvad hun vil, men hun må vente lidt, før drømmen kan blive opfyldt.

Majbrit Balleby er lige nu aktuel som den nye unge mor i sæson 29. af ‘De unge mødre’. Majbrit afsluttede sine tre år på gymnasiet, inden hun fødte datteren, Ella, men timerne på skolebænken er efter planerne ikke talte endnu.

– Drømmen er at blive jordemoder. Det er dog ikke noget, der skal ske lige foreløbig, da studierne ligge i Aalborg, Esbjerg eller København, og det er lidt langt at pendle med et lille barn, så det vil jeg ikke, mens Ella er helt lille, fortæller Majbrit til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Nanna-Johanne om skilsmissen: Vi stod i en vanvittig situation

Når Majbrit er færdig på barsel, er planen at finde et midlertidigt job, indtil Ella er stor nok til, at Majbrit kan tage den lange pendlertur, men først kræver det en plads på drømmestudiet.

– Jeg har ikke karakter til at komme ind på jordemoderstudiet, som det er lige nu, men jeg mener, at de tager 50% ind på kvote 2, så jeg vil prøve med kvote 2, når Ella er lidt ældre.

LÆS OGSÅ: Efter stor sorg: Ung mor gravid igen

Søgte ind som lærer

I oktober måned søgte Majbrit ind som lærer, da hun dengang havde i tankerne, at det ville være en god uddannelse for hende, men ansøgningen nåede aldrig frem.

– Jeg søgte bare ind for at få noget at lave, men jeg har trukket min ansøgning tilbage, fortæller Majbrit til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie: Derfor skal vi ikke have børn nu

Majbrit har datteren Ella sammen med kæresten Thomas, og lige nu kan seere af ‘De unge mødre’ følge familiens liv og Majbrits kamp for at sætte fokus på kvindekroppen efter en fødsel på Dplay.

LÆS OGSÅ: Kontrakten opsagt: Slut med ‘De unge mødre’ og ‘Ex on the Beach’

 

View this post on Instagram

 

Nyt og spændende forude. Fingrene er krydset, jeg har nemlig søgt ind på mit studie 🤞🏽

A post shared by Majbrit (@_majbrit_) on

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.