Nyeste artikler
Se alle
Camilla Framnes og Nanna Eliasen fra 'De unge mødre'. (Foto: Janus Nielsen)

Ung mors mareridt: Jeg blev så ked af det

Pludselig blev tæppet revet væk under den unge mor, og nu ved hun ikke, hvad hun skal gøre.

I årevis har Camilla Framnes og familien glædet sig til den store mærkedag, der venter dem næste år, når hendes førstefødte, Oliver, skal konfirmeres den 8. maj. Det er tre år siden, hun bookede de perfekte lokaler i sin boligforening, som havde et fælleslokale, der var perfekt til lejligheden.

LÆS OGSÅ: UH! Amalie viser kæresten frem

Da Kevin og Camilla tidligere på året købte deres drømmehus, blev hun derfor straks bekymret for, om det ville have betydning for deres leje af lokalet, men hun kontaktede boligforeningen, og der var ingen problemer, fordi de havde booket lokalerne så lang tid i forvejen og allerede betalt depositum. Men i weekenden modtog Camilla så en SMS, som gjorde hendes værste mareridt til virkelighed.

– Hej Camilla. Det er med stor beklagelse, at jeg må meddele dig, at du ikke kan leje fælleshuset d. 7.-10. maj næste år. Jeg returnerer dit depositum, stod der, og så var gode råd dyre for den unge mor.

LÆS OGSÅ: Silas Holst og Nicolai afslører: Vi flytter sammen

– Jeg mister fuldstændig pusten og griber telefonen og kontakter ham med det samme Jeg forklarer, at der må være sket en misforståelse, idet at vi jo netop af flere omgange havde talt om dette på SMS og i telefonsamtaler. Han beklager og siger, at det vidste han godt, men det var noget, som var besluttet, og det kunne han ikke gøre noget ved, skriver Camilla på sin blog og fortsætter:

– Jeg blev simpelthen så ked af det, og jeg ved godt, han ingenting kan gøre ved det, men jeg synes virkelig ikke, det er ok. Af alle dage så er det “store” konfirmationsdag, så er det fuldstændig umuligt at finde noget med så kort varsel.

LÆS OGSÅ: Umut og Jenna i heftigt skænderi: Jeg føler mig stødt og krænket!

Til trods for sin egen fortvivlelse har Camilla dog forsikret Oliver om, at han ikke skal bekymre sig, og de skal nok finde en løsning på den ene eller anden måde, men hun rækker ud til sine følgere for at høre, om de kender til lokaler i nærheden af Aalborg.

Læs hele Camillas blogindlæg HER.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.