Nyeste artikler
Se alle
Camilla Framnes fra 'De unge mødre' med sønnen Oliver (Foto: Janus Nielsen)

Ung mors mareridt er slut: Kæft, hvor blev jeg lettet!

Den unge mor fik i den grad revet tæppet væk under sig, men nu er der kommet hjælp fra uventet kant.

I årevis har Camilla Framnes og familien glædet sig til den store mærkedag, der venter dem næste år, når hendes førstefødte, Oliver, skal konfirmeres den 8. maj. Det er tre år siden, hun bookede de perfekte lokaler i sin gamle boligforening, som havde et fælleslokale, der var perfekt til lejligheden.

Men desværre fik den unge mor pludselig den chokerende melding fra en mand i boligforeningens bestyrelse, at hun alligevel ikke måtte leje lokalet grundet nye regler i foreningen.

– Jeg blev simpelthen så ked af det, og jeg ved godt, han ingenting kan gøre ved det, men jeg synes virkelig ikke, det er ok. Af alle dage så er det “store” konfirmationsdag, så er det fuldstændig umuligt at finde noget med så kort varsel, lød det da fra en ulykkelig Camilla.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor er vi ikke kærester

Lykken er vendt

Men nu er lykken vendt for den unge mor. Det fortæller hun på Instagram.

– Det glædelige sker så i dag, at jeg faktisk får et opkald, at de i bestyrelsen havde vendt hele situation igen, og at de ville gerne undskylde for alt besværet, og at de selvfølgelig havde besluttet, at jeg kunne få lov at beholde det lokale, fordi at der jo var skrevet kontrakt, og der var alle de ting, der egentligt lå i, at det var så urimeligt, forklarer Camilla jublende.

LÆS OGSÅ: Geggo søger julehjælp

Hun var dagen inden blevet informeret om, at bestyrelsen ville tage hendes sag op på et møde, men hun havde ikke haft positive forventninger til udfaldet.

– Kæft, hvor blev jeg lettet, jeg sagde også til ham, at tusind tak! Jeg har brugt de sidste par dage på for det første at være ked af det, ledet hele Aalborg tynd for at finde et lokale, og jeg har ikke fundet noget, så det var jeg rigtig, rigtig glad for at høre. Så jeg har fået kontrakten tilbage, og jeg har sendt depositummet tilbage, så det løste sig alligevel med samme lokale, fortæller den unge mor.

Dermed er Olivers konfirmation reddet, og mareridtsscenariet med at skulle finde et nyt lokale med så kort frist på så populær en dato er endeligt afsluttet.

LÆS OGSÅ: Silas Holst og Nicolai afslører: Vi flytter sammen

LÆS OGSÅ: Frustreret ung mor: De stjal fra mit barn

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.