Nyeste artikler
Se alle
Kamilla. (Foto: Kanal 4/Janus Nielsen)

Ung mors mareridt: Kæresten kørte galt

Den unge mor blev vækket med en besked, som de fleste frygter.

I sidste uge blev der vendt op og ned på alt for Kamilla Skov fra ‘De unge mødre’, som for otte uger siden blev mor til to, da sønnen Liam kom til verden. Den unge mor fik pludselig en morgenvækning, som de fleste frygter.

LÆS OGSÅ: Efter dommen: Heidi tilbage på gaden og tigger

– Fredag morgen blev jeg banket op af min svigermor, som fortalte, at Stephen var kørt galt på vej til arbejde. Jeg får så Sophia passet af min mor, og vi suser ned på sygehuset til Stephen. Han er heldigvis “okay” på trods af to brud på 5. og 6. ryghvirvel og selvfølgelig en masse skrammer hist og pist. Stephen skal så de næste 12 uger, mindst, gå med en korset og til kontrol hver 2, 4, 6, 8, 12. uge i Odense, skriver Kamilla på sin Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Kylie fastslår: Han er ikke far til mit barn

LÆS OGSÅ: Martinna fra ‘De unge mødre’ afslører: Dét får jeg fra kommunen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Kamilla fortælle om dengang, hun blev indlagt:

LÆS OGSÅ: Ung mor deler glædelig nyhed: Derfor dropper jeg donorbarn

– Jeg er yderst taknemlig for, at nogen har holdt hånden over ham, for det kunne have gået rigtig galt, og at stå med to børn helt selv, det er ikke noget jeg er interesseret i. Nu håber vi, at han snart må komme hjem, selvom han ikke må lave en skid (jo tak, det bliver pænt hårdt med en lille ny), men det skal nok gå det hele.

Dagen efter ulykken havde Kamilla planlagt en tur i Legoland med sin datter Sophia på 5 år, og den valgte hun at holde fast i, fordi datteren havde glædet sig så meget, men det førte til blandede reaktioner fra den unge mors følgere.

HOT NEWS: Lenny og Nadja tager næste skridt i deres forhold

– Nogen er så blevet rigtig forarget over, at jeg tog i Legoland i lørdags sammen med Sophia. Den tur var planlagt i lang tid, og Sophia var utrolig påvirket af det med Stephen – så selfølgelig skulle hun ud og have det sjovt, og især fordi jeg kun har hende halv-tid. Stephen var helt okay med, at vi tog afsted, så jeg så ingen grund til at aflyse turen, da der stadig var familie hos ham, forklarer Kamilla på sin Instagram.

Stephen er stadig indlagt, og det vides ikke, hvor længe han skal være på hospitalet, men på Instagram kan man se det forlovede par sende søde hilsner til hinanden og følge hans fremgang på Kamillas profil.

LÆS OGSÅ: Irina og Morten er sammen igen: Jeg har stadig ikke tilgivet, at…

Nå, mange spørg hvad der er sket med min kæreste… Fredag morgen blev jeg banket op af min svigermor, som fortalte at Stephen var kørt galt på vej til arbejde. Jeg får så sophia passet af min mor og vi suser ned på sygehuset til Stephen. Han er heldigvis “okay” på trods af 2 brud på 5 & 6 ryghvirvl og self en masse skrammer hist og pist. Stephen skal så de næste 12 uger, mindst, gå med en korset og til kontrol hver 2,4,6,8,12 uge i Odense. Jeg er yderst taknemlig for at nogen har holdt hånden over ham, for det kunne ha gået rigtig galt og at stå med 2 børn helt selv, det er ikke noget jeg er interesseret i. Nogen er så blevet rigtig forarget over at jeg tog i Legoland i lørdags, sammen med sophia. Den tur var planlagt i langtid og sophia var utrolig påvirket af det med Stephen – så self skulle hun ud og have det sjovt og især fordi jeg kun har hende halv-tid.. Stephen var helt okay med at vi tog afsted, så så ingen grund til at aflyse turen, da der stadig var familie hos ham. Nu håber vi at han snart må komme hjem, selvom han ikke må lave en skid (jo tak, bliver pænt hårdt med en lille ny..) men det skal nok gå det hele…. 💙 @stephen_kjaer21

A post shared by Kamilla Skov (@kamillaskoov) on

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.