Nyeste artikler
Se alle
Amalie Szigethy (Foto: Anthon Unger)

Ups! Her er forklaringen på Amalies bare numse

Amalie Szigethy vakte opsigt, da hun mødte op til 'TV-Prisen 2020'. Og det var ikke uden grund.

Amalie vakte lidt mere opsigt end de andre gæster, da hun i anledning af  ‘TV-Prisen 2020’ troppede op i en kjole, der ikke overlod meget til fantasien. 

Nu viser det sig, at Amalie enten havde glemt eller bevidst fravalgt den tilhørende underkjole. I hvert fald havde reality-baben ladet det halve af kjolen blive hjemme. Og spørger man designeren bag den smukke kjole, var det bestemt ikke det, der var meningen.

LÆS OGSÅ: Forelsket på hotellet: Derfor gik det HELT galt mellem ‘Paradise’-par

– Jeg havde sørme ikke forudset, at hun ville tage den på uden underkjolen. Dét havde jeg ikke forestillet mig. Men jeg var slet ikke sur over det. Det kunne jeg godt være blevet, men det blev jeg ikke. Jeg må indrømme, at jeg grinede lidt, da jeg så hende i den. “Hvad søren” tænkte jeg.  Jeg synes, det var flot til Amalie, men det var jo ikke det, der var meningen med min kjole, siger Stasia til Realityportalen.

Sådan ser kjolen ud med underkjole. Foto: Stasia

Ifølge Stasia ville Amalies kjole ikke tiltrække den slags ekstra opmærksomhed, hvis hun var mødt op i den på en rød løber i USA.

LÆS OGSÅ: Remee afslører Mathildes overraskende diæt

– Så ville det være helt okay, og alle ville have sagt, at det var fantastisk, siger designeren, der efterfølgende ikke har modtaget noget kritik eller er stødt på negativ omtale af kjolen.

– Jeg synes hellet ikke, at kjolen blev grim af det. Vi har jo alle sammen lov til at gå med tøjet, som vi gerne vil. Hvis hun har lyst til at vise sin bare numse, så er det okay. Hvis det havde været en grim numse, så havde jeg måske været sur, for så havde min kjole nok ikke set så pæn ud, griner Stasia.

LÆS OGSÅ: UHH: Türker er forelsket

Et tvist af det nøgne

Kjoleforretningen Stasia Couture er beliggende på Store Strandstræde i indre København, og det er ofte her, at Amalie forelsker sig i en kjole, når den skal være ekstra elegant. Blandt andet var hun i den seneste sæson af ‘Forsidefruer’ klædt i en transparent kjole med prikker, som altså også var designet af Stasia.

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Derfor var ‘Paradise’-Anna så irriteret på Christoffer

– For at sige det lidt frækt, så er hun meget glad for mine kjoler. Jeg har designet flere kjoler til Amalie, og jeg ved, at hun kan lide, at kjolerne har et tvist. Og her har vi så fået et voldsomt tvist af det nøgne, kan man sige.

Stasia fortæller, at både Amalie og hendes mor kom ind i butikken den dag, hvor Amalie blev ejer af kjolen, og også Lotte Kejser købte en hvid kjole med blonder, som hun tog på til ‘TV-Prisen 2020’. Amalies kjole hang i butikken, og da Amalie prøvede den, diskuterede de ikke, om hun skulle tage underkjolen på eller ej.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Tobias om Teiturs overfald: Her er den sande historie

– Hun er en meget, meget sød kunde. Og jeg synes, det er morsomt, at hun bærer kjolen på den måde. Fordi hun kan. Hun ser bedårende ud, siger Stasia.

Kjolen er designet i fransk couture-stof, og blomsterne er håndsyede og broderet med perler og palietter, der er sat på som blade. Den nederste del af kjolen er i transparent tyl, der er håndbroderet helt tæt i det nederste stykke, hvilket er en meget dyr metode. Netop derfor er den ikke broderet så tæt i det øverste stykke, og derfor skal man have en underkjole på

Kjolen koster 14.000 kroner inklusiv underkjole. Amalie købte den med underkjolen.

LÆS OGSÅ: Er Amalie og Mikkel sammen igen? 

Herunder kan du se billeder fra Amalies Instagram-profil, hvor både Amalie og Lotte er iført kjoler fra Stasia Couture. 

 

View this post on Instagram

 

Hey momma ⭐️ @lotte_lytton_kejser @dansklimousinecenter #reklame 🙋‍♀️

A post shared by Amalie Szigethy✔ (@amalieszigethyprivat) on

 

View this post on Instagram

 

Forside fruer { ny sæson } kommer snart på @tv3dk 🦋

A post shared by Amalie Szigethy✔ (@amalieszigethyprivat) on

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.