Nyeste artikler
Se alle
Foto: Kanal 4

UPS! Mark dummer sig igen i ‘Ex on the Beach’

Mark fortsætter sin scoringsstime i villaen, og det er bestemt ikke noget, der falder i Mathildes smag.

Der er ingen tvivl om, at Mark fik lidt af en velkomst, da han i tirsdags tjekkede ind i ‘Ex on the Beach’-villaen.

Pigerne var bestemt vilde i varmen for at få et stykke med Mark, og han endte med at kysse med både Mathilde, Tessie og Julie. Selvom Mark havde sagt til Mathilde, at han ville vælge hende til suiten, endte han med at vælge Tessie, og det blev hverken Mathilde eller René særligt glade for.

Mark var efterfølgende træt af, at han ikke havde holdt sig lidt tilbage og ikke kysset med alle tre piger. Både fordi han gav et dårligt førstehåndsindtryk til de andre i villaen, men også fordi han var mest interesseret i Mathilde, og derfor var ked af, at han ikke fokuserede fuldt ud på hende.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Mathilde afslører: Sådan havde jeg det med at se Casper

SE BILLEDERNE: ‘Ex on the Beach’- stjerner i vildt drama

Når et nyt afsnit ‘Ex on the Beach’ ruller over skærmen søndag aften, forsøger Mark at redde trådene ud og fortælle Mathilde, at det er hende, han er interesseret i. Alligevel ender han dog også med at få endnu en pige på sin scoringsliste; Linemaria, og det bliver Mathilde ikke ligefrem glad for:

– Jeg ved ikke rigtig, hvor Mark og jeg står hende, for han går og kysser lidt med andre piger, og jeg har det super stramt med det, lyder det fra Mathilde i afsnittet.

– Hvad er der galt? Fortæl mig det?, spørger Mark Mathilde, da han kan se, hun er ked af det.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Love Island’-hunk indtager ‘Ex on the Beach’

LÆS OGSÅ: ’Ex on the Beach’-Julie: Håber på bolleven

– Jeg har det bare stramt med dig. Jeg ved ikke, hvor jeg har dig henne. Jeg har ikke brug for en, der leger et eller andet spil. Du er et svin, når du kysser med alle i villaen, forklarer Mathilde.

– Er jeg et svin? Det var kun Linemaria, jeg kyssede med, forsvarer Mark sig.

LÆS OGSÅ: Cengiz og Geggo uenige om barn nummer to

– Hvis du ikke vil have det, så ved jeg det nu, og så gør jeg det ikke. Du har jo først fortalt mig det nu, fortsætter han.

– Jeg vil gerne stole på Mark, men det er svært, når han er så stort et svin, lyder det fra en frustreret Mathilde til kameraet.

Om Mark ender med at få Mathilde med op i suiten på trods af sin bummert, kan du finde ud af i morgen klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.

LÆS OGSÅ: Sarah Amalie taler ud: Derfor hader Frederik og Mark hinanden

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk med i ‘Landmand’-program

Se et smugkig fra afsnittet herunder:

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor har jeg skiftet navn

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.