Nyeste artikler
Se alle
Camilla Sølling Nederby fra 'Paradise Hotel': 2020 skal være året, hvor jeg får min forretning op og køre, og så skal jeg rejse noget mere (Foto: Janus Nielsen)

UUH! Ny fyr giver ‘Paradise’-babe sommerfugle i maven

Den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager svæver på en lyserød sky.

For tiden bliver den 28-årige ‘Paradise Hotel’-babe behandlet godt af livet. Hun har netop gennemført en uddannelse til personlig træner, og så er hun rendt ind i en sød fyr.

– Vi har kun set hinanden i en måneds tid, så det er meget nyt, og jeg går ikke ind i et forhold, før jeg er helt sikker på, at det er det rigtige, siger Camilla Sølling Nederby til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: WHAT! ‘Nybygger’-deltager scorer 3 millioner

Hun mødte sin nye flirt på Instagram og blev hurtigt interesseret i ham.

– Det er lang tid siden, at en person har gjort mig så glad så hurtigt, siger hun og vil ikke afsløre, hvem den nye flirt er.

De sidste mange år er der ellers ikke så mange fyre, der har kunnet fanget Camillas interesse, og hun har ikke haft en kæreste, siden hun for fire år siden kom ud af et forhold, der varede fem år.

– Om det bliver seriøst vil tiden vise. Lige nu er jeg i hvert fald kun interesseret i ham. Faktum er, at det har været nogle meget stressede og hårde måneder, men nu ser det hele meget lysere ud igen. Så jeg er meget glad, siger hun.

LÆS OGSÅ: TV 2 brød loven under ‘Nybyggerne’-finalen

Når man mindst venter det

Det var ellers ikke oplagt, at der skulle opstå flirt lige nu. Det sidste halve år har nemlig trukket tænder ud selv for en veltrænet ‘Paradise Hotel’-deltager som Camilla, for hun har ikke kun haft sin uddannelse at se til.

– Siden august har jeg gået i skole hver tirsdag og torsdag, og ved siden af det har jeg arbejdet mandag, onsdag, fredag og lørdag samt haft min Instagram-profil at passe ved siden af, siger hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Uforstående Claes bekræfter brud: Cecilie slog op i en besked

– Det betyder, at jeg har arbejdet og gået i skole i omkring50 timer hver uge, og ved siden af det, har jeg læst mit pensum, fortæller en glad Camilla, der kan springe ind i 2020 med en ny uddannelse og sommerfugle i maven.

LÆS OGSÅ: Derfor skjulte Caitlyn Jenner kønsskifteoperationen for Kardashian-familien

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.