Nyeste artikler
Se alle
Foto: Krestine Havemann/SBS

Vemodig ung mor: Det er slut

Når en ny uge starter mandag morgen, bliver det samtidig den unge mors sidste barsel nogensinde.

Når en ny uge starter for Melissa Ploug, skal ‘De unge mødre’-deltageren så småt til at vænne sig til en helt ny hverdag. Mandag markerer nemlig starten på hendes sidste uges barsel – ikke kun i forbindelse med denne graviditet, men også for altid.

Mandag den 10. juni er hun nemlig igen på plads som shiftsupervisor i Starbucks, hvor hun sørger for, at Danmark ikke går kaffe-kold. Hun elsker sit arbejde, men hun synes også, at de seneste 12 måneder er gået lidt for hurtigt. Det siger hun til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Utilfreds Kia raser mod Princess Natascha: Hvordan kan hun tillade sig det?

– Det er super underligt at skulle retur til arbejdet. Det føles lidt som at skulle starte helt nyt job. Jeg også sikker på, at jeg har glemt 99,9 procent af alt. Måske er jeg heldig, hvis jeg kan huske at smile og sige: “Hej”. Ej, pjat, griner hun og fortsætter:

– Men det er faktisk møgunderligt – især fordi jeg aldrig har oplevet et helt år flyve sådan afsted før. Det er jo længe, men det har uden at lyve føltes som en sommerferie på fem til syv uger.

Melissa er helt afklaret med, at hun ikke skal have flere børn og dermed heller ikke flere barselsperioder. Alligevel er det vemodigt for hende, at det nu er slut.

– Men der skal ikke herske nogen tvivl om, at selvom jeg ikke ønsker flere børn, så er det underligt at vide, at det er helt slut nu, og at der aldrig kommer baby eller barsel igen, siger hun.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa: Derfor må min datter ligne en dreng

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se et tilbageblik på Melissas tid i ‘De unge mødre’.

LÆS OGSÅ: Efter sag om trusler: Princess Natascha frygter ikke politiet

Vennernes tur

2019 byder også på endnu et stort øjeblik for Melissa, når hun runder et skarpt hjørne til efteråret.

– Det så underligt at tænke på, at man sidste år fik chokbeskeden om, at man var gravid, og nu han bare snart ét år gammel. Livet går bare stærkere med tre børn. Jeg tør slet ikke tænke på, hvornår jeg bliver gammel og grå – nåe ja, om fire måneder, for der fylder jeg jo 30 år! Nu er der kun én vej, og det er ned ad bakke, griner hun og fortsætter:

– Jeg føler, det er en kæmpe alder. Nok fordi man har haft så meget fokus på børn, siden man var 18. Tiden er bare stukket af fra mig, siger den unge mor.

Melissa håber dog ikke på, at det er helt slut med babyer og småbørn omkring hende.

– Jeg glæder mig til at komme i gang med at arbejde igen og vide, at baby/børne-delen er slut. Nu kan mine veninder dog godt komme i gang. De har nul eller ét barn, så det må være deres tur nu.

LÆS OGSÅ: Ung mor åbner op om hård skæbne: En dyb, ulidelig smerte

Det hårdeste bliver …

Det er ikke kun ‘De unge mødre’-deltageren, der igen skal til at vænne sig til en helt ny hverdag. Det samme skal resten af familien.

– Hvem skal så klare alle arbejdsopgavene og huspligterne, spørger hun grinende og fortsætter:

– Ej, faktisk tror jeg egentlig bare, at børnene er kede af ikke bare at kunne tage en stille hyggemorgen og en pjækkedag fra vugger eller børnehaven.

Melissa er ikke i tvivl om, hvad der bliver det hårdeste for hende.

– Det hårdeste bliver klart, at børnene og jeg ikke kan få vores dejlige og stressfrie morgener, hvor vi står op, når vi vil, og hygger med morgenmad og tegnefilm, inden vi cykler afsted. Nu ville de skulle op klokken 05 – når jeg starter job igen – for at kunne nå det, som vi gør nu.

LÆS OGSÅ: CHOK: Trækker Princess Natascha sig fra ‘De unge mødre’?

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.