Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Malene Porup)

Vender tilbage til skærmen: Ole elsker Danmark

Ole Henriksen er inden længe aktuel i en ny programserie, efter han er vendt hjem til Danmark.

Efter 50 år i USA er Ole Henriksen vendt hjem til Danmark, hvor han sammen med sin mand, Lawrence Roberts, har købt og indrettet en superlækker lejlighed på 325 kvadratmeter i hjertet af København.

Forleden optog TV2 Fri de sidste afsnit af serien ‘Ole elsker Danmark’, der har premiere 30. oktober, i det nye hjem, hvor han holdt housewarming for en kreds af venner.

LÆS OGSÅ: Strid mellem ‘Forsidefruer’-stjerner: Amalie lagt på is

– Det har været et kæmpe eventyr, og jeg er blevet nyforelsket i Danmark. Jeg er begyndt at skrive på dansk igen, og det går faktisk fint, siger Ole Henriksen om sin tilbagevenden til hjemlandet.

I serien følger vi cremekongen besøge steder fra sin opvækst i Danmark, inden han i 1969 drog til Los Angeles. Den 68-årige kosmetolog har dog bevaret en lejlighed i Los Angeles, hvor forretningseventyret startede i 1975. Dengang åbnede han en skønhedsklinik, der siden har fået adresse på Sunset Boulevard i Beverly Hills.

Skønhedsprodukterne under eget navn har siden opnået stor succes på verdensplan. Sidste år steg omsætningen med 50 procent.

LÆS OGSÅ: Midt i stor familiestrid: Mikkel og Lea udfordrer Geggo og Linse

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.