Nyeste artikler
Se alle
Foto: Lasse Lagoni/TV 2

Videre i ‘X Factor’: Det er min datters fortjeneste

Sangstjernen Kali er videre til Liveshows, og han takker sin datter for, hvor han er i dag.

Kasper ”Kali” Andersen rappede sig til stjernerne foran sin mentor Oh Land i aftenens afsnit, hvorefter han blev sendt videre til det første liveshow. ‘X Factor’-værten Sofie Linde skimtede straks glædestårerne i øjnene hos den 34-årige tætbyggede skraldemand med job hos Remondis A/S i Brøndby.

Ind til for to år siden havde rimsmeden et heftigt stofmisbrug af kokain, men det lykkedes at komme ud af det på en bornholmsk afvænningsklinik, hvor han blev stoffri efter fire måneder. Og det var ikke mindst Kasper Andersens ni-årige datter Scarlett, der fik ham på andre tanker, og som fik ham til at skifte den dårlige livsstil ud med en sundere af slagsen.

Kali og datteren Scarlett (Foto: privat)

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-babe kom til Danmark som 13-årig

– Hun var den første, der ringede mig op og fortalte, hvor højt hun elskede mig. Så jeg skylder hende alt. Hun er årsagen til, at jeg er kommet ud af misbruget. Min datter har jo også været det største offer i alt det her, erkender Kasper Andersen, der netop er flyttet ind i sin lejlighed i Holte, hvor han bor et stenkast fra Scarlett og hendes mor. Kali taler med datteren hver dag, og det betyder rigtigt meget for ham at have kontakt til hende.

SE BILLEDERNE: Kendt vært går nøgen på scenen til Zulu Awards

Takker sin chef

I forbindelse med ‘X Factor’-deltagelsen har den syngende skraldemand taget ferie fra det hårde job i skraldebranchen. Så han betaler selv i bestræbelsen på at jagte sine musikalske drømme.

– Men jeg elsker mit job, og så har jeg en chef, som jeg skylder alt, fordi han har behandlet mig godt, da jeg havde brug for det, fortæller han videre.

LÆS OGSÅ: Irina og Morten afslører: Barn nummer to er ikke realistisk

– Vi får løn pr. tømning, så når jeg har travlt, tømmer jeg omkring 800 containere på en arbejdsdag. De kan veje op til 400 kilo og skal skubbes frem og tilbage. På de hårde dage går jeg et sted mellem 20 og 30 kilometer. Det er en stor belastning for kroppen, siger Kasper Andersen, der selv komponerer raptekster, der har rod i fortiden samt ikke mindst kærligheden til datteren.

Kaspar Andersen, kaldet Kali, deltager i TV 2 programmet X-Faktor 2020 arbejder som skraldemand. (Foto: Peter Hauerbach)

Den dårlige misbrugsvane er skiftet ud med styrketræning helt op til fem gange ugentlig.

– Træning og at spise sundt er blevet mit nye mantra, fortæller rapperen, der er så klar til at give den gas ved ‘X Factor’ liveshows næste fredag.

LÆS OGSÅ: UH! ‘X Factor’-stjerne klar til Melodi Grand Prix

– Det ville være min største drøm at blive musikstjerne. Allerede nu føler jeg mig lidt derhen af med interviews og optræden på tv og den slags. Hvis jeg fik muligheden for det, kunne jeg spytte et nyt rap-nummer ud hver uge. Jeg ville skrive tekster dag og nat, lover den håbefulde skraldemand.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang i chok efter lejlighedskøb: Fremmed mand flytter ind

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.