Nyeste artikler
Se alle
Janni Ree. (Foto: Anthon Unger.)

Vidste du det? Denne uddannelse har Janni Ree taget

Meget er sket, siden 'Forsidefruer'-baben tog sin uddannelse. Derfor er hun endt med at beskæftige sig med noget helt andet, end hvad der var planen.

50- årige Janni Ree er gift med en rigmand, men det betyder ikke, at hun er afhængig af hans penge. Stjernen fra ‘Forsidefruer’ har gjort det at lave tv til sin levevej, og for tiden er hun igang med at optage ‘Forsidefruer’ sæson 8.

LÆS OGSÅ: ADVARSEL! Blodige billeder: Rikke Gøransson på akutmodtagelsen

Men egentlig var det ikke planen, da hun for lang tid siden skulle vælge retning i livet.

– Jeg blev i 1998 uddannet kosmetolog i USA. Så det er jo way back og helt mærkeligt at tænke på nu. Den uddannelse har jeg været glad for, siger Janni Ree i et interview med Realityportalen.

Selvom hun i mange år ikke har arbejdet som kosmetolog, så føler hun på ingen måde, at den har været spild af tid.

LÆS OGSÅ: Alba melder ud: Det skal lillebror hedde

– Uddannelsen er en af grundene til, at jeg kan holde mig godt, fordi jeg ved, at jeg skal afrense min hud hver dag og have en ansigtsbehandling engang imellem for at forebygge alderstegn, siger hun.

Udover at Janni laver tv, har hun udgivet en bog, hvor hun fortæller om sit liv på godt og ondt. Forløbet med at skrive bogen, beskriver hun som et terapeutisk forløb.

LÆS OGSÅ: Reality-babe efter programmet: Mine nærmeste synes, det er synd for mig

– Jeg har fik forløst en masse ting, som jeg havde lagt låg på. Det har man jo som menneske en tendens til at gøre med ting, der gør ondt. Men en eller anden dag kommer det op til overfladen, siger hun og fortsætter:

– Nu er jeg kommet ud med det, og det har slet ikke været vigtigt hvem og hvor mange, der ville læse min bog. Men det har været vigtigt for mig, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Oliver afslører: Sådan snød vi på ‘Paradise Hotel’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.